Miért kell egy munkahelyen feszültségben dolgozni, boldogság és vidámság helyett?
Figyelt kérdés
Egy takarító állásban vagyok irodaházban. Nagyon sok a cigány és kavarnak össze vissza. Most az a gond, hogy a cigánylányok miatt mindenki félhet mivel állítólag nem jól dolgoznak és a cég elveszítheti ezzel a telephellyel kötött jogviszonyát
Tudom hogy engem nem érint, nem is vettem magamra de ilyen alacsony bérekért miért kell feszengeni, problémázni egy munkahelyen?
2023. szept. 27. 20:38
1/12 A kérdező kommentje:
Én le vagyok százalékolva pszichés gondokkal de dolgozom és ez nekem nagyon nem tesz jót. Egy olyan helyet nem láttam eddig ahol vidám és boldog munkavégzés lenne. Á nem. De az egymás csesztetése, szivatása megy, éhbérért.
2023. szept. 27. 20:39
3/12 anonim válasza:
Mert az emberek szeretnek drámázni. Minél jelentéktelenebb egy ember annál jobban drámázik.
4/12 anonim válasza:
Minden munkahelyen megy a dráma, hiszti, kavarás.
6/12 A kérdező kommentje:
Én kettő darab négy órás műszakot vállaltam egy nap, és sajnos azt látom minél több a roma annál rosszabb. Pl aki az én szintén van, a munkaidő felénél kb jelzi, hogy őt várják lent a családja, úgyhogy siessünk
2023. szept. 27. 20:48
9/12 anonim válasza:
Ebben teljesen igazad van, csak kár, hogy a pénz nem fán terem, így sajnos aki nem vállalkozó, annak járni kelldolgozni, vagy más módon szopni a megélhetésért 😡😥
10/12 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, kérdező. Én is utálom a feszkót, drámázást. A munkahelyek a maradék toleranciát is kiölték belőlem. Eleinte próbáltam vidámságot csempészni valahogy a munkahelyre, hogy kibirhatóbb legyen, de nem lett jobb. Most inkább elvagyok a kis belső világomban, így próbálom túlélni. Azt látom, hogy a legtöbb kolléga és a főnökök is arra törekszenek, hogy annyit szenvedjen az ember, amennyit csak lehet, sokszor magukat is beleértve. Én viszont nem vagyok mazochista, elhatárolódom az ilyen közegtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!