Miért kell egy munkahelyen feszültségben dolgozni, boldogság és vidámság helyett?
Figyelt kérdés
Egy takarító állásban vagyok irodaházban. Nagyon sok a cigány és kavarnak össze vissza. Most az a gond, hogy a cigánylányok miatt mindenki félhet mivel állítólag nem jól dolgoznak és a cég elveszítheti ezzel a telephellyel kötött jogviszonyát
Tudom hogy engem nem érint, nem is vettem magamra de ilyen alacsony bérekért miért kell feszengeni, problémázni egy munkahelyen?
2023. szept. 27. 20:38
11/12 anonim válasza:
Itt gyakorin is sokszor pont a cigánylányok gerjesztik a feszültséget, egyszerűen stílusból és hozzáállásból is érződik. Ok nélkül belekötnek az emberbe, agresszívak és pofátlanok, kiforgatják amit a másik mond, mérhetetlen nagyképűség és arrogancia. És persze drámák, halálos sértődések. Egyszerűen békében meglenni, hogy mindenki tegye a dolgát azt nem lehet, mert ezek a feszültségre gerjednek, attól indulnak be, attól érzik hogy élnek, meg attól érzik magukat nagynak, hogy a másik felet folyamatosan próbálják lenyomni. Akkor is, ha érezhetően sokkal különb a másik náluk. Na olyankor kerülnek elő a legmocskosabb eszközök.
12/12 anonim válasza:
Sajnos a felsoroltak alapján nagyon sok magyar kollégámra is ráismertem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!