Miért nem bűncselekmény a mobbing és a bullying?
Nem én találtam ki sem a mobbing, sem a bullying kifejezést. Ha én találtam volna ki, akkor aligha lenne megtalálható ugyanezen tartalommal, külföldi oldalakon. De megtisztelsz, hogy ekkora tekintélyt nézel ki belőlem, hogy a jelenségre aggatott fantázianeveket, amiket kitalálok, világszerte használják. :D
Ha meg eleged van, hát két dolgot tudok javasolni:
1. Ne olvasd el. Létező problémáról természetes hogy beszélnek az emberek, ha ez nem lenne, nem lehetne róla beszélni, nem nyílnának kérdések róla.
2. Ha azért idegesít mert netán te is csinálnád, hát hagyd abba! :D
Az eddigi értékes válaszok:
3, 6, 8.
6#
Mi az hogy a mobbing nem létezik? Hogy mondhatsz ilyet? Provokálsz?
Lényeget leszűrted, jól van. Belekapaszkodtál a nyelvészetbe, és most itt azon lovagolsz és osztod az észt sikertelenül. Kérlek holnap olvasd el józanul is, amiket írtál, hátha leesik, hogy égettedd magad és csak erőlködsz itt.
Csak egy módon tudod menteni a helyzetedet, ha bemásolod, hol írtam, hogy hol szerepel a BTK-ban a mobbing és a bullying kifejezés.
És az ilyen szavazhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!