Ha megváltozott munkaképességűként,egészséges embereknek fenntartott munkahelyen vállalok munkát,és eltitkolom,hogy megváltozott munkaképességű vagyok,milyen problémám adódhat belőle? Ez bűncselekmény?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 21:33
2/6 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de nincs mindenhol rendszeresen munkaorvosi/üzemorvosi vizsgálat? Ott kiderül. Én inkább megmondanám, ha egyébként el tudod végezni a munkát, akkor szerintem nem ezen fog múlni.
3/6 anonim válasza:
Mivel egy lényeges infót eltitkoltál a munkaadód elől, kirúghatnak.
4/6 anonim válasza:
Nem valószínű hogy el tudod titkolni ha olyan bajod van ami hátráltat a munkavégzésben, egyébként meg ha kiderül akkor kirúgnak
5/6 anonim válasza:
Attól függ mi a fogyatékosságod. Ha befolyásolja a munkádat és nem jelzed és esetleg kár éri a céget akkor:
-téged kirúgnak
-céget megbüntetik
-téged valószínűleg azonnal elküldenek felülvizsgálatra és valószínűleg elbukod a járadékodat és akár buksz a %-ból, besorolásból.
6/6 anonim válasza:
Valóban, attol függ mi a bajod. Ha nrm zavarja a munkavegzest akkor nem gond. De megmondhatod, az a jobb.Nem büncselekmény. Max kirugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!