A gyermekmolesztálás, pedofília elévül egy idő után mint bűncselekmény?
Nem tudhatod, hogy hány pedofil jön veled szemben az utcán. Biztos vagyok benne, hogy a többségük szabadon mászkál, és soha nem jelentette őket senki. A legtöbbjük úgy buknak le, hogy több ember gyerekére rámásznak, sokan nem is merik bevallani a szüleiknek, hogy mi történt velük.
5-10 év után 1 ember feljelent 1 embert. Állítás-tagadás. Ha a masik jól hazudik, úgysem lesz belőle semmi
3. ha tegyük fel felnőtt korára befolyásos, pénzes ember lesz, akkor az ő ügye nem annyira jelentéktelen, mintha egy szegény, senki gyerekét molesztálta volna.
Hazugságvizsgáló, plusz olyan pszichiátereket tud fizetni, akik képesek megállapítani a pedofil arcmozdulataiból, a hangjából, a viselkedéséből, hogy hazudik -e. De nem tudom hirtelen megmondani, hogyan is nevezik az ilyen orvosokat, talán nem is pszichiáter, ők kifejezetten erre szakosodtak.
A hazugságvizsgáló is átvehető egy profinak
A hazugságvizsgálót átverni nem kell egy profi. Egyszerűen ha te full elhiszed a saját mesédet, akkor is átverhető, mert nem a hazugságot "látja", hanem a te tested reakcióját, mikor nem mondasz igazat.
Én pl. hatszor összeszarnám magam akkor is, ha igazat mondanék, mert izgulós és szorongós típus vagyok. :D De ha valaki full szociopata (márpedig akadnak furcsa lelkek, főleg azok között, akik durva bűncselekményeket követnek el), akkor lehet, hogy semmilyen reakciót nem mutat, mikor hazudik össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!