Szerintetek JonBenét Ramsey gyilkosa ki lehetett?
Van az a pénz amivel lehet bizonyítani hogy ártatlan, az apukának biztos.
Az anyuka is azért halt meg a sok stressztől.
Én is a bátyjára gyanakodtam mindig is.
És simán közrejátszhattak a szülei is abban, hogy “tisztára mossák” a fiút.
Vagy Patsy, valamelyik a kettő közül, Patsy vagy a bátyja, és úgy állította be a mintha megerőszakolták volna, valószínűleg a gyilkosság előtt azok a ordíbálások amit a szomszédok hallottak a dulakodás jelei, és az anyja megütötte úgy hogy túlerősett ütött, de nem az ütésbe halt bele, hanem megfojtották... Lehet hogy a kislány valamit nem akart, nem akart modellkedni vagy bepisilt..
A váltságdíjas levél meg 90%-ban megegyezik az ő kézírásával.
Mindegyikük viselkedése gyanús.
Kicsit életszerűtlen, hogy valaki megölje, elrejtse a ház pincéjében, és utána váltságdíjat kérjen. Bár nem lenne példa nélküli úgy váltságdíjat kérni, hogy a "túsz" már nem él, de azért ez elég ritka.
Egy biztos: tipikus kirakat-család. Olyannyira, hogy még mutogatni is kellett a gyereket. Az pedig nem ritka, hogy pont ott vannak a legnagyobb problémák, ahol a "kirakat" tökéletes.
Perdöntő bizonyíték nélkül nem lehet lecsukni senkit.
Sötétben tapogatózás megyen.
118 000 dollár = amit kapott éves bónuszt a férje,ennyi volt a váltságdíj, akkor olyan lehetett a levél írója aki jól ismerte őket, mert ki tudott volna erről az összegről még? A másik hogy más emberrablók több millió dollárt szoktak követelni, nem pedig ilyen kevés összeget és ráadásul pont annyit ami a férjnek a éves bónusza. Furcsa.
"Perdöntő bizonyíték nélkül nem lehet lecsukni senkit."
Ez így van. Legalábbis elméletben, mert azért lehet tudni olyan ítéletekről, ahol a bizonyíték távolról sem volt egyértelmű. (Most hirtelen a hazai Tánczos Gábor ügye jutott eszembe. Csak közvetett "bizonyítékok" voltak, már ha azokat egyáltalán bizonyítékoknak lehet nevezni.)
"más emberrablók több millió dollárt szoktak követelni, nem pedig ilyen kevés összeget"
Önmagában én azt nem találom furcsának, hogy olyan összeget kérjenek, amit van esély kifizetni. Az már sokkal furcsább, hogy pont az extra fizetésének megegyező összeget kértek. Ez azért felvet újabb kérdéseket. Ha ők rendezték meg, akkor tényleg lehettek akkora mamlaszok, hogy ezt az összeget "követelték"? Amiről lerí, hogy gyanús? Persze, az is lehet, hogy szándékosan tettek így, hogy eltereljék a gyanút valami random közeli ismerősre.
Az szerintem egyértelmű, hogy családon belül történt az eset. Újra meg kellene néznem az esetről készült videót, mert már sok részletét elfelejtettem, de rémlik, hogy volt valami ellentmondás a betörött ablakkal is? Amiből fizikailag egyértelműen kizárható, hogy ott jött be a gyilkos.
A kérdés sokkal inkább az, hogy konkrétan ki ölte meg? Meg talán az, hogy miért? Baleset? A mentálisan instabil testvére? Netán valamelyik szülőnél gurult el a gyógyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!