Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek JonBenét Ramsey...

Szerintetek JonBenét Ramsey gyilkosa ki lehetett?

Figyelt kérdés
Szerintem valamelyik családtagja.

2022. dec. 13. 03:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Patsy állítólag a halálos ágyán azt mondta, John volt.

Lehet, a fiát akarta védeni.

De hogy hármójuk közül valaki, az fix.

2023. okt. 6. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.

Én elkezdtem nézni az új, 3 részes sorozatot a Netflixen. Utolsó rész van hátra.

Meglepett… Mert teljesen más megvilágításba helyezi az egész ügyet.

Már kételkedem, hogy a család volt, csak mintha direkt akarták volna mindenhol úgy tálalni, hogy az emberek ezt gondolják…🤔

dec. 2. 16:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt az ügyet nem ismertem korábbról, de nekem pont ez a 3 rész alatt volt végig olyan érzésem, hogy biztosan valamelyik családtag tette. Az anyuka reakciói az interjúkon nekem nagyon nem egy gyászoló anyáéi, hanem egy olyané, aki próbálja terelni a gyanút. Folyton olyan érzést kelt bennem, hogy hazudik.

Az is undorító, hogy ilyen szépségversenyekre küldték a pici óvodáskorú lányukat, bennem onnantól az a minimális szimpátia is eltűnt feléjük.

dec. 8. 08:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek.

Ha nem is ők voltak mondjuk, ebben egyértelműen felelősek, gyerekkora ennek a kislánynak a rövid élete alatt nem volt :S

(Ahogy Maddie esetében is egyértelmű a szülők felelőssége, ekkora gyerekeket nem hagyunk egyedül…)

dec. 8. 09:37
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 és ahogy hárítottak, hogy “de hát ezekre csak a szülők mentek nézőnek”, és köztük nem lehet valaki beteg pedofil? Vagy a fotós vagy akárki más, aki betéved rá? Ha ilyenre küldeném a gyerekemet, biztosan elgondolkoznék, hogy épeszű vagyok-e…
dec. 8. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, ez jogos.

Nekem még ami megfordult a fejemben, esetleg a család egy közeli barátja, esetleg munka-kapcsolat általi személy, aki a kislányra izgult…

dec. 8. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 igen, mert tudta pl. a kislány becenevét meg ha ilyen komfortosan mozgott a házukban, akkor biztosan ismerős lehetett. Nem egy random betörő.
dec. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!