Szerintetek JonBenét Ramsey gyilkosa ki lehetett?
Patsy állítólag a halálos ágyán azt mondta, John volt.
Lehet, a fiát akarta védeni.
De hogy hármójuk közül valaki, az fix.
#11 vagyok.
Én elkezdtem nézni az új, 3 részes sorozatot a Netflixen. Utolsó rész van hátra.
Meglepett… Mert teljesen más megvilágításba helyezi az egész ügyet.
Már kételkedem, hogy a család volt, csak mintha direkt akarták volna mindenhol úgy tálalni, hogy az emberek ezt gondolják…🤔
Én ezt az ügyet nem ismertem korábbról, de nekem pont ez a 3 rész alatt volt végig olyan érzésem, hogy biztosan valamelyik családtag tette. Az anyuka reakciói az interjúkon nekem nagyon nem egy gyászoló anyáéi, hanem egy olyané, aki próbálja terelni a gyanút. Folyton olyan érzést kelt bennem, hogy hazudik.
Az is undorító, hogy ilyen szépségversenyekre küldték a pici óvodáskorú lányukat, bennem onnantól az a minimális szimpátia is eltűnt feléjük.
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek.
Ha nem is ők voltak mondjuk, ebben egyértelműen felelősek, gyerekkora ennek a kislánynak a rövid élete alatt nem volt :S
(Ahogy Maddie esetében is egyértelmű a szülők felelőssége, ekkora gyerekeket nem hagyunk egyedül…)
Igen, ez jogos.
Nekem még ami megfordult a fejemben, esetleg a család egy közeli barátja, esetleg munka-kapcsolat általi személy, aki a kislányra izgult…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!