Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az aki valamilyen bűncselekmén...

Az aki valamilyen bűncselekményt követ el, hogyan tudja utána élni a mindennapjait?

Figyelt kérdés
Pl aki éjjel betör valakihez és kirabolja. Ha nem is kapják el azonnal, hogyan tud együtt élni a gondolattal hogy mit tett? Mert én pl egyfolytában stresszelnék hogy vajon mikor fognak kopogni a rendőrök.

2023. febr. 5. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Leépült emberek ,önkontroll hiányos népek. Alapból söpredékek hősködő senkiháziak akik feljogositják magukat erre , pl bosszút állnak a vilagon, nem akkora baj amit tettek mert negérdemelte az áldozat . Nyomást alkoholtól nyugtatókkal érik el ami lepusztitja őket .
2023. febr. 5. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem stresszelnek, leszarják.

Ráadásul ebben az országban nem is nagyon van visszatartó erő, minimálisak a büntetési tételek, ha el is kapják akkor is röhögve jön ki a bíróságról.

2023. febr. 5. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Hàt elèg relatív a bûn

De ahogy az elôzô mondta a betörèssel lopàssal

Telibe kuleljàk..nemèrdekli màsok vèlemènye ha el is kapjàk komoly büntetès nincs…

Egyedül azt a fajta lopàst toleràlom amikor valaki tènyleg èhezik ès egy kis ennivalòt maradèkot lopna….

Èn jòmaga (ès szerintem vannak mèg rajtam kívûl akik így vèlekednek )ha egy èhezô megèrdeznè hogy egy kis kajàt tudnàk-e neki adni,akkor kapna..

Egy helyen ahol dolgoztam az ùt màsik felèn hèderelt egy öreg hajlèktalan rendes fickò volt

Nem alkesz nem drogos a körülmènyekhez kèpest tiszta is

Rendszeressen adtunk neki kajàt egy konyhàn mindig van maradèk

Viszont soha nemakart bejönni az ètterembe mondvàn ô nem odavalò….

Szòval ha valaki ennivalòt lop mert ràkènyszerül azt szerintem nemkellene bàntani ès szerintem sokkal több megbànàst èl meg egy vekni kenyèr ellopàsàval mint pl a cigàny aki felborítja a kocsidat a katalizàtormiatt…

2023. febr. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!