Hogyan tegyem túl magamat azon, hogy komoly bűncselekmény történt a munkahelyemen? Most készülök váltani, de a szakma marad.
Figyelt kérdés
Gyilkosság történt ott ahol dolgoztam, és eléggé megrázott. Ismertem azt aki az áldozat volt, és ott történt a dolog, bár én nem voltam benn éppen.
A szakmámat nem akarom feladni, de a poszttraumás stresszel kezdenem kell valamit.
Volt más is ilyen helyzetben?
2022. ápr. 24. 12:33
1/6 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a gyilkossag a munkahelyi kockazat resze, pl. Pszichologust egy betege, vagy bankban a tuszejtes stb, esetleg tok veletlen, mert vk megzakkant
2/6 anonim válasza:
Pszichiátert javasolnék. Segít feldolgozni, esetleg tudna felírni valami enyhébb nyugtatót vagy valamit, hogy segítsen ezen túllépni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs kockázat.
Ez a része el van rendezve
2022. ápr. 24. 14:01
4/6 anonim válasza:
Gondolom valami szakmunkás vállalkozás, és "idegállapotba gyütt" a mester?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, diplomás vagyok, értelmiségi munka.
2022. ápr. 24. 14:42
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ide kellett volna ezt kirírnod.
Egyértelműen keress egy jó pszichológust, meditálj, keress neten filozófiai anyagokat erre, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!