Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire baj ha távolságtartób...

Mennyire baj ha távolságtartóbban viselkedem a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

A főnököm meg van elégedve a munkámmal, viszont nagyon próbálják erőltetni a barátkozást.

Látom a munkatársaimon , h furcsállják ha egyedül akarok ebédelni, és nem megyek le velük

Még fb csoportot is csináltak, amit viszon én nem szeretnék hétvégen a szabadidőmben nézegetni..sőt semmikor sem.

Úgy érzem kezdenek nagyon a privátszféramba férkőzni.

Kedves vagyok mindenkivel, de meg szeretnén húzni a határokat, tanulva a korábbi tapasztalataimból

2023. szept. 25. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Na ugyanez, mint nektek 9. és 10., rácsesztem a nagy haverkodásra. Meg arra, hogy túl sok infót árultam el magamról. Érdekes amúgy, ha beszélek, akkor vagy leszarják, vagy beszólnak hogy milyen hülyeségeket mondok, aztán ha abbahagyom és nem beszélek, akkor meg az a ba, hogy milyen csöndes vagyok... Én amúgy szociális vagyok, de csak azokkal, akiket kedvelek. Utálom a csapatépítőket, igyekszem kimaradni ezekből. Felettesem szerint a legjobb a kaja közbeni beszélgetés, szerintem meg a legrosszabb, én nem is ebédelek már bent. Hagyjanak abban a fél órában nyugiban. Amíg ebédeltem, addig be is szóltak, hogy miket eszem. Fb csoport nincs de ha lenne is kilépnék a ge.cibe. Amúgy most 6 hónapja dolgozom egy cégnél, az első 3 hónapban ettem velük, majd azóta nem. Persze érkezett is a beszólás, hogy mostanában nem eszem velük úgy el vagyok bújva... Csak tudnám miért érdekli ez őket :D
2023. okt. 5. 10:36
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Engem a napokban küldtek el egy informatikai cégtől 5 nap után a személyiségem miatt, hogy nem illek a csapatba. Pedig jól végeztem a munkám, megmondta a főnök.

Én is csendesebb vagyok, az ott dolgozók többsége is csendes.

Csak akinek a helyére kellett volna mennem, az nagy dumagép volt, hangos is volt, mellette fél napokat végig facebookozott, telefonozott.

A főnök pedig megmondta, hogy ő neki olyan ember kell, mint amilyen ő volt. Nem baj, hogy a társaság egy részét idegesítette, alig várták, hogy elmenjen.

Pályakezdő is vagyok, szóval amúgysem könnyű a helyzetem, de hogy a személyiségem miatt legyek elküldve. Sajnos már a vicc kategória néha az, ami a munkaerőpiacon megy.

Azt ajánlom, egy minimálisat beszélgess a kollégáiddal, ne járj hasonlóan, mint én.

2023. okt. 5. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit részletezni. Igazad van.

Teszem hozzá, hogy én egyetlen egy közösségi oldalon sem vagyok fenn, és még a munkahelyi kollektíva kedvéért sem leszek. Ha valakinek a munkahelyemen a munkámmal kapcsolatban van mondanivalója, nyitott vagyok, barátságos hangvétellel készen állok. A magán szférám tabu.

2023. okt. 11. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

3as!

Ahhoz, hogy a munkahelyen hatekonyan tudjak együttműködni a következő kell:

1/ szakmai tudás

2/ a feladatban való jártasság

3/ a kollégákkal a munkavégzés összehangolása

4/ problémák esetén az adott kérdés kulturált megbeszélése, megoldás keresése, közös nevezőre jutás

5/ készség a szakmai továbbfejlődésre;

6/ bármely munkával kapcsolatos élethelyzetben az intelligens hozzáállás, emberi hang;

7/ a csapatmunkában a munkával kapcsolatos adottságok kihasználása, szervezés, végrehajtás;

Mi a bánat köze van mindehhez, hogy nekem milyen a magànéletem?!

Semmi! Ezért senki nem fog rólam tudni semmit, ami nem közvetlenül, közvetve a munkámmal kapcsolatos.

2023. okt. 11. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!