Mennyire baj ha távolságtartóbban viselkedem a munkahelyemen?
A főnököm meg van elégedve a munkámmal, viszont nagyon próbálják erőltetni a barátkozást.
Látom a munkatársaimon , h furcsállják ha egyedül akarok ebédelni, és nem megyek le velük
Még fb csoportot is csináltak, amit viszon én nem szeretnék hétvégen a szabadidőmben nézegetni..sőt semmikor sem.
Úgy érzem kezdenek nagyon a privátszféramba férkőzni.
Kedves vagyok mindenkivel, de meg szeretnén húzni a határokat, tanulva a korábbi tapasztalataimból
Engem a napokban küldtek el egy informatikai cégtől 5 nap után a személyiségem miatt, hogy nem illek a csapatba. Pedig jól végeztem a munkám, megmondta a főnök.
Én is csendesebb vagyok, az ott dolgozók többsége is csendes.
Csak akinek a helyére kellett volna mennem, az nagy dumagép volt, hangos is volt, mellette fél napokat végig facebookozott, telefonozott.
A főnök pedig megmondta, hogy ő neki olyan ember kell, mint amilyen ő volt. Nem baj, hogy a társaság egy részét idegesítette, alig várták, hogy elmenjen.
Pályakezdő is vagyok, szóval amúgysem könnyű a helyzetem, de hogy a személyiségem miatt legyek elküldve. Sajnos már a vicc kategória néha az, ami a munkaerőpiacon megy.
Azt ajánlom, egy minimálisat beszélgess a kollégáiddal, ne járj hasonlóan, mint én.
Ezen nincs mit részletezni. Igazad van.
Teszem hozzá, hogy én egyetlen egy közösségi oldalon sem vagyok fenn, és még a munkahelyi kollektíva kedvéért sem leszek. Ha valakinek a munkahelyemen a munkámmal kapcsolatban van mondanivalója, nyitott vagyok, barátságos hangvétellel készen állok. A magán szférám tabu.
3as!
Ahhoz, hogy a munkahelyen hatekonyan tudjak együttműködni a következő kell:
1/ szakmai tudás
2/ a feladatban való jártasság
3/ a kollégákkal a munkavégzés összehangolása
4/ problémák esetén az adott kérdés kulturált megbeszélése, megoldás keresése, közös nevezőre jutás
5/ készség a szakmai továbbfejlődésre;
6/ bármely munkával kapcsolatos élethelyzetben az intelligens hozzáállás, emberi hang;
7/ a csapatmunkában a munkával kapcsolatos adottságok kihasználása, szervezés, végrehajtás;
Mi a bánat köze van mindehhez, hogy nekem milyen a magànéletem?!
Semmi! Ezért senki nem fog rólam tudni semmit, ami nem közvetlenül, közvetve a munkámmal kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!