Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire baj ha távolságtartób...

Mennyire baj ha távolságtartóbban viselkedem a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

A főnököm meg van elégedve a munkámmal, viszont nagyon próbálják erőltetni a barátkozást.

Látom a munkatársaimon , h furcsállják ha egyedül akarok ebédelni, és nem megyek le velük

Még fb csoportot is csináltak, amit viszon én nem szeretnék hétvégen a szabadidőmben nézegetni..sőt semmikor sem.

Úgy érzem kezdenek nagyon a privátszféramba férkőzni.

Kedves vagyok mindenkivel, de meg szeretnén húzni a határokat, tanulva a korábbi tapasztalataimból

2023. szept. 25. 23:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Lassan 6 éve vagyok kedves mindenkivel, de én lettem lábtörlő. Innentől, mindenki azt kapja, ami jut…
2023. szept. 26. 00:02
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon jól teszed és abszolút megértelek. De miért nem értik meg az emberek, hogy egy munkahelyen első sorban munkatársakat kapunk és nem pedig barátokat. A csapat építőket se értettem sose, ha van két teljesen más értékrendű ember, akkor azok valószínűleg sosem lesznek spanok. De nem is baj, mivel nem is ez a lényeg egy munkahelyen, hanem hogy tudjatok együtt dolgozni, persze sokszor ez sem megy néhány embernek. Én is mindig lesz@rnám, hogy kinek milyen a magán élete meg minden egyebet, de ez sajnos nem kölcsönös. Pár ember már sajnos kikelett is kellett hívnom verekedni, mert már úgyéreztem, hogy sok. Pedig én csak a munkámat akartam végezni. Egyébként meg kilehet jönni mindenkivel csak sok ember nem érti, nem fogja hogy a személyisége/mert lesz@rom őket/miatt húzunk egy határt.
2023. szept. 26. 00:34
 3/14 anonim ***** válasza:
10%
Rettentő fontos a csapatépítő program. A munkatársakkal több időt leszel mint a csaladoddal, muszáj jól kijönni. Arról nem is beszélve hogy növeli a munka hatékonyságát, ha 2ember jól ismeri egymást és ezáltal könnyen össze dolgoznak.
2023. szept. 26. 01:55
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Intelligens közegben elfogadják az embert ilyen értelemben is.

Ezzel nincs semmi probléma, ha valaki tartózkodik közvetlenebb kapcsolatok kialakításától...illik tiszteletben tartani, bármi legyen is az oka.

Annyi inger éri az embert a muka során, hogy természetes, hogy étkezésnél,szünetben nem beszélni akar, hanem nyugodtan enni, kicsit megpihenni.

Én szorongó típus vagyok, nem megyek el semmiféle ilyen jellegű eseményre...teljesen elfogadták, attól még megadjuk egymásnak a tiszteletet és számìthatunk egymásra.

Intelligencia kérdése...ebből külföldön nem csinálnak ügyet, itt ezért lehet probléma, mert rendkívül primitívek az itteni lakosok, tisztelet a minimális kivételnek.

2023. szept. 26. 02:50
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
És ilyenekkel van tele az üzletek, munkahelyek borzalom
2023. szept. 26. 03:21
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez az egész azért van hogy kiugrasszàk a nyulat a bokorból!

Látják milyen vagy. Alkalmazkodsz , teszed a dolgod de ki akarsz maradni mindenből ahol meg kéne mutatni a személyiséged. Lebuknàl ha pl bunko vagy. Ezért próbálsz elvonult lenni mert sejted hogyha megismernek jobban akkor kirugatnak.

2023. szept. 26. 06:16
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
5: Én jelentős részt ezért jöttem ki külföldre 15 éve. És eddig minden munkahelyemen csakugyan úgy tapasztaltam, hogy elfogadják, ha valaki csak dolgozni jár be, és nem igazán beszélget, árul el magáról dolgokat. A fő, hogy a munkáját végezze el tisztességesen.
2023. szept. 26. 07:30
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, a legegyszerűbb, ha be sem lépsz abba a Facebook-csoportba. Vagy ha beléptél, akkor most kilépsz.
2023. szept. 26. 07:36
 9/14 anonim válasza:
85%

Én be se léptem a közös csoportba. Ha szólnak szólok, kedves vagyok egyébként de munkatársak és ennyi.

Magánéletben nem beszélek egyikkel se!

Nem vagyok antiszociális. Az előző munkahelyemen rácsesztem a kedvességre és a haverkodásra is. Tudatosan kerülöm az ilyen helyzeteket!

2023. okt. 4. 20:04
 10/14 A kérdező kommentje:

9#

Velem is ugyanez volt.

Az előző munkahelyemen nem lett jó vége a "haverkodásnak", ezért most próbálok professzionálisabban hozzáállni.

2023. okt. 4. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!