Mennyire baj ha távolságtartóbban viselkedem a munkahelyemen?
A főnököm meg van elégedve a munkámmal, viszont nagyon próbálják erőltetni a barátkozást.
Látom a munkatársaimon , h furcsállják ha egyedül akarok ebédelni, és nem megyek le velük
Még fb csoportot is csináltak, amit viszon én nem szeretnék hétvégen a szabadidőmben nézegetni..sőt semmikor sem.
Úgy érzem kezdenek nagyon a privátszféramba férkőzni.
Kedves vagyok mindenkivel, de meg szeretnén húzni a határokat, tanulva a korábbi tapasztalataimból
Intelligens közegben elfogadják az embert ilyen értelemben is.
Ezzel nincs semmi probléma, ha valaki tartózkodik közvetlenebb kapcsolatok kialakításától...illik tiszteletben tartani, bármi legyen is az oka.
Annyi inger éri az embert a muka során, hogy természetes, hogy étkezésnél,szünetben nem beszélni akar, hanem nyugodtan enni, kicsit megpihenni.
Én szorongó típus vagyok, nem megyek el semmiféle ilyen jellegű eseményre...teljesen elfogadták, attól még megadjuk egymásnak a tiszteletet és számìthatunk egymásra.
Intelligencia kérdése...ebből külföldön nem csinálnak ügyet, itt ezért lehet probléma, mert rendkívül primitívek az itteni lakosok, tisztelet a minimális kivételnek.
Ez az egész azért van hogy kiugrasszàk a nyulat a bokorból!
Látják milyen vagy. Alkalmazkodsz , teszed a dolgod de ki akarsz maradni mindenből ahol meg kéne mutatni a személyiséged. Lebuknàl ha pl bunko vagy. Ezért próbálsz elvonult lenni mert sejted hogyha megismernek jobban akkor kirugatnak.
Én be se léptem a közös csoportba. Ha szólnak szólok, kedves vagyok egyébként de munkatársak és ennyi.
Magánéletben nem beszélek egyikkel se!
Nem vagyok antiszociális. Az előző munkahelyemen rácsesztem a kedvességre és a haverkodásra is. Tudatosan kerülöm az ilyen helyzeteket!
9#
Velem is ugyanez volt.
Az előző munkahelyemen nem lett jó vége a "haverkodásnak", ezért most próbálok professzionálisabban hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!