Vendéglátásban dolgozók! Titeket nem idegesít, amikor forgalmas napokon egyes kollégák azt ismételgetik, hogy "Ma nagyon forgalmas nap van!"?
Figyelt kérdés
Étkezdében dolgozom. Engem határozottan irritál. Épp elég bírni magát a nagy forgalmat, kontrollálni a stresszt. De ez, hogy egyes kollégák és/vagy a felettesek még mondogatják is, hogy marha nagy forgalom van, extrán idegesít, és ettől leszek inkább stresszes.
Ti hogy vagytok vele?
2023. szept. 24. 20:07
11/25 anonim válasza:
Például ilyen szinten, amit itt leírtál. Ezzel érdemes lenne szakemberhez fordulni.
12/25 A kérdező kommentje:
13: Azért, mert 15 év alatt megesett max. háromszor?
2023. szept. 25. 08:46
13/25 anonim válasza:
Ha ennyire tele a tököd, miért nem váltasz valami kevesebb stresszel járó munkahelyre? (Kérdem ezt ex-vendéglátósként)
14/25 A kérdező kommentje:
15: Mert az eddiekhez képest ez mérföldekkel jobb (két éve vagyok itt). Hétfőtől péntekig kell dolgozni, ünnepnapok is szabadok, Karácsony-Újévre hazamehetek, ésatöbbi. De azért ez a dolog itt is irritál, még ha nem is annyira, mint amikor normál éttermekben dolgoztam.
2023. szept. 25. 09:16
15/25 anonim válasza:
Akkor szokd meg.
Vagy keress rosszabb helyet, ahol ilyen "nehéz napunk van" szólások helyett csak káromkodás van.
16/25 anonim válasza:
Ja meg 15x elmondja hogy faradt meg nincskedve meg ez faj az faj.. en meg "jaa, mar mondtad parszor" Utanna meg jon a hiszti meg a pofavagas. De en mar erzeketlenne valtam az ilyen puhany, kummantos, nyiglodos emberekkel.. megmondom hogy akkor menj haza nekem ne nyavogj, atveszem en a te fizud is vagy mas szivesen beall a helyedre 35ezerer..
17/25 anonim válasza:
ilyenkor kell tägra nyilt szemmel megkerdezni, hogy HOL?
19/25 anonim válasza:
Ilyen negatív szemelyel legjobb lenne sose találkozni mint a kérdező, nemhogy dolgozni vele.
20/25 A kérdező kommentje:
19: Mert mégis hogy kéne reagálnom arra, hogy egy lestresszelt napon folyamatosan arra reflektálgatnak körülöttem, hogy lestresszelt nap van? Talán vigyorogni?
2023. okt. 4. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!