Mit tudnék tenni, hogy ne rakjanak át a munkahelyemen egy másik muszakba?
Letszamtobbletben leszünk délutános műszakban, és az ejjelesekhez kéne atmenni a következő héten, de nem szeretnék. Leginkább azért nem mert ott van egy lány, aki már régóta tetszik nekem,és zavarban vagyok a közelében,nem hiányzik hogy még egy műszakban is legyünk. Hogy lehetne elintezni,hogy ne kelljen atmennem?
Szabadságom nincsen annyi, és tappenzre se tudok elmenni.
Igen, egy hét. Közben ma ahogy megkezdtem a műszakot,jött egy levél a nagyfonoktol, hogy mivel senki se jelentkezett önként, így én lettem kijelolve, szóval muszáj atmennem abba a muszakba a jövő hét folyamán.
Próbálok jó kedélyű lenni és viccesnek lenni a kolleginák elott,remélem vevők lesznek a "vicceimre"🤣😀
Itt nem a lány a probléma.
Te valami más ok miatt nem akarnál átkerülni.
Én tökre örülnék ha abba a csoportba kerülnék, amelyikben a lány van, aki tetszik.
Szóval itt valami nem stimmel.
Tetszik egy lágy és zavarba jössz ha a közelébe kerülsz.
Akkor te vagy nagyon gyáva vagy, vagy egy lúzer, aki nem él a lehetőséggel.
Nem trollkerdes, mondjuk ezt a "komoly bajok vannak a toronyban."
Tudom hogy nem normális, de egész nap már ezen gorcsolok nagyon ideges, feszult vagyok
SZerintem nem feltétlen kell erőltetni a poénkodást, te magad is írtad, hogy csak te nevetsz a vicceiden - ami tök jó, hogy jól érzed magad, de lehet, a kollégáknak idegesítő.
Viszont ebédelhetsz (éjfélelhetsz, vagy nem tudom, mikor van szünet) a hölggyel, kikísérheted cigizni, ha dohányzik, kérheted, hogy nagyjából mutassa be a többieket, ha esetleg fix műszakok vannak és nem ismersz senkit. Mondhatod neki, hogy azért kérted erre őt, mert így látásból szimpatikusnak tűnik, aztán meglátod, hogy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!