Mit tudnék tenni, hogy ne rakjanak át a munkahelyemen egy másik muszakba?
Letszamtobbletben leszünk délutános műszakban, és az ejjelesekhez kéne atmenni a következő héten, de nem szeretnék. Leginkább azért nem mert ott van egy lány, aki már régóta tetszik nekem,és zavarban vagyok a közelében,nem hiányzik hogy még egy műszakban is legyünk. Hogy lehetne elintezni,hogy ne kelljen atmennem?
Szabadságom nincsen annyi, és tappenzre se tudok elmenni.
Megkéred a főnököt, hogy ne. Vagy felmondasz.
Azzal viszont kellene kezdened valamit, hogy nem tudsz mit kezdeni azzal, ha tetszik valaki.
Az a gond, hogy delelott-delutan többen vagyunk mert vannak egy meg ketmuszakosok is. Meló nem sok van, így van az, hogy éjjelre kell valakinek mennie, hogy nagyjából egyenlő legyen a létszám.
A lanynak nem nagyon vagyok szimpatikus,azon tűnődtem , hogy megprobalom megnevettetni, de így rámaszni azért nem, mert ha elzavar, akkor az a hét elég kínosan telne el.
Honnan tudod, hogy nem vagy neki szimpatikus? Beszélgettél már vele egyáltalán?
Pont, hogy a humor az egyik legjobb "fegyver" egy lány szívének a meghódítására!🙂
Négyszemközt még nem, de abból szurom le, hogy nem tetszem neki, hogy ha osszeakad a tekintetünk akkor sose mosolyog,felhuzza a szemoldoket stb. Kb 9 évvel idősebb nálam.
A humorom az nem mindig arat nagy sikert,általában csak én röhögök rajta 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!