Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs ki betanítson?

Nincs ki betanítson?

Figyelt kérdés
2 hete vagyok új munkahelyen (iroda) és jónak is tűnik, közel van, lenne sok home office idővel, a munka is érdekes, a fizu is nagyon jó (bruttó 740e) és ahogy látom megszakadni nem szakad érte senki, sima 8-16 munka. Korábban is szakmán belül dolgoztam 8 évet így nyilván nem ismeretlen a dolog de a szakma egy másik ágában. De a 2 hét alatt alig jutottunk valamire mert vagy betegek a kollegak, vagy home officeban vannak stb, volt olyan nap, hogy magam ültem bent, tréningeket amik a belépőknek van töltögetem elég sok van meg az oktatási anyagokat olvasgatom meg a leveleket, de csinálni egyelőr semmit sem tudok. Ilyen esetben ti maradnátok? Várnátok hogy majd betanítanak előbb utóbb, hiszen nekik is érdekük, mert egyikőjüknek sok az ügyfele, másiknak nem is ez a munkája csak besegít ide az eddigi létszámhiány miatt. Várjak egyszerűn és kész!?
2023. szept. 18. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj sajnálom előző :(

Hát várok, egyelőre, sok választásom nincs :D

A többiek pozitívak, a csopvez is mondta hogy ne kapkodjak a tréningekkel sem, ráérünk meg ilyenek, én vagyok kevésbé pozitív, nem vagyok túl türelmes.

2023. szept. 18. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sovány vigasz lehet ez neked, de szerintem érdemes még reménykedned. Próbálj meg úgy létezni a társaságban, hogy ne érezzenek "megváltó örökmozgónak", de egyértelmű legyen számukra, hogy nem rajtad múlik önmagad közösségi szinten hasznossá tétele.
2023. szept. 18. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!