Nincs ki betanítson?
Nekem most azt ígérték, hogy majd az egyik kollega ha meggyógyult jön be és betanít, erre várok..
Sosem jártam még így, 2 munkahelyem volt életemben, első 3 évig,ott betanítottak azonnal rendesen, utána a második 8 évig,ott is az eleje döcögősebb volt de azért tanítgattak, hetekig sehol sem ültem csak úgy szinte magam egész nap..
De mindegy, várok, 29 éves vagyok, kisgyerekem van, nem akarok azonnal rohangálni máshova, mert amúgy jónak tűnne..
Igaz írsz ügyfelekről, de nem tudjuk milyen munkáról van szó, ennek ellenére nem túl jó jel tényleg. Legrosszabb esetben próbaidőig ott leszel és a semmiért kapsz egy egész jó összeget, semmiképp ne dobd el.
Ez általában 3 hónap, addig érdemes megfigyelni hogy működik a cég. Ha úgy látod gázosak, leterheltek, nincs elég ember, káosz van, akkor tudod hogy nem tudsz számolni velük hosszútávon. Ekkor eldöntöd meddig maradnál, mennyire fontos a bevétel, akarsz-e munkakeresés mellett ott maradni.
Én hasonlóan jártam. Multi, pénzügy-számvitel, előtte már volt tizenéves gyakorlatom a szakmában. Csak hát itt ugye a helyi dolgokat kellett volna, hogy átadják, ez nem történt meg. Az egyik kolléga (akinek a helyére mentem volna), már ott sem volt, amikor én beléptem a céghez. A csoportvezető csaj pedig veszélyeztetett terhes lett, és elment táppénzre, 2 napra visszajött, hogy úgymond "átadja a munkakört". (A sajátját is, mert akkor már vegyem át azt is, végülis a végzettségeim megvannak hozzá, gondolták ők.) 2 napig reggel 7-től délután négyig egyhuzamban mondta, mondta, mondta, levegőt sem vett. Se jegyzetelni nem tudtam, se írásos anyag nem volt. 2 nap után ő már nem jött, munkakör átadva, csináljam. A csoportban 2 p...csa volt még, tipikus szemét emberek, semmit nem mondtak, semmi helyi dolgot nem adtak át, infókat eltitkoltak.
Életem legjobban fizető munkáját hagytam ott pár hét után.
Kérdező, szorítok, hogy ne járj így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!