Az egyik férfi kollegám azt mondta a mai nap folyamán nekem, hogy "Ne legyél már búval baszott". Nekem ez nagyon rosszul esett. Másnak is rosszul esett volna? 21/N
Sok pasi akarnà azt a munkahelyen hogy ra mosolyogni kell vagy alapvetoen egy vidam cserfes kis nőcinek lenni mert nekik ugy fekszik a munka.
Menjenek a pokolba akiknek az kell hogy egy nő miattuk bájologjon.
"Vagy nekem is fel kellett volna háborodnom? Nő vagyok, de esküszöm nem értem a többi nőt. Miért kell mindent túlreagálni? Nem sértésnek szánta a munkatársad."
Nah, meg is jött a mai főnyeremény, aki azt hiszi magáról, hogy jobb a többi nőnél. 😅
Engem nem zavar.
Csak akkor tudnak felhúzni ha megeszik az ebédem.
Fú, az ilyen kollégák azt hiszik magukról, hogy hű de jópofák, közben meg egy szánalmas férgek.
Szeretem a poént és a társaságot, de sokan úgy tudnak az emberhez szólni,(még ha viccesnek is szánta), hogy meg tudja vele sérteni a másikat.
És mindemellett ismerni is kéne a kollégákat.
Ha látom valakin, hogy kissé levert állapotban van a megszokottnál, vagy nem olyan az arckifejezése, nem dobok az arcába egy hülye poént, hanem megkérdezem tőle, hogy hogy van. Ha nincs jó kedve, békén hagyom.
Volt amikor csak köszöntünk egymásnak és hagytunk egymásnak egy kis időt, mert mindketten bal lábbal keltünk fel.
Fel óra múlva már beszélgettünk.
Kell ismerni egymást ahhoz, hogy jól működjön egy munkahelyi kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!