Bolti eladó lányok/kislányok! Tanultatok önvédelmet, mielőtt ezt a szakmát választottátok volna?
Ja, persze akkor meg kakis lesz a kamera. 💩🎥
Nem. Munkában tanultam önvédelmet :)
A kettes válaszoló akkor üzletvezető, ha én Szűz Mária vagyok, a többi választ inkább nem is minősíteném.
Egyébként a legtöbb hisztis pöcs nem fog bántani, inkább azt érdemes megtanulni, hogyan kezeld azt, hogy minden hitvány szar rajtad tölti ki a szánalmas életéből adódó összes frusztrációt. Ha ez megvan, akkor boldog életed van. Ha esetleg megpróbálnak kirabolni, akkor a legtöbb helyen az a protokoll, hogy át kell adnod a kasszát (ezért lehet csak bizonynos összeg benne, hogy ne a napi bevételt nyúlják le).
A biztiboj sem azért van ott, hogy egy rablást meggakadályozzon, hanem hogy ha a kassszás kislány találkozik a kettes válaszolóval, akkor jelzésértékűen odaálljon mellé, vagy ha Böszme Bözsi visít, hogy mi az, hogy kifogyott az akciós termék, akkor érezze, hogy nem kellene átnyúlni a pulton, mert bele lesz térdelve a tepsihátába. Meg a piti tolvajokat fel tudja tartóztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!