Bolti eladó lányok. Mi lenne, ha egy vevő leköpne benneteket? Feljelentés vagy orrbagyűrés?
Imént láttam az ALDI-ban, hogy egy elég suttyó kinézetű úr vitatkozik a fiatal hölggyel, s olyan mozdulatot tett, hogy szinte leköpte. Még a nyál is ott volt a szájában.
Ha a nővérem ült volna ott, akkor ő biztos átvetette volna magát a kasszán és kirángatta volna ezt a bunkót és sorozott volna párat neki.
Is-is.
Egy moziban voltam diákmunkás, és egyszer az a tipikus suttyó cigány "vendég" vitatkozott egy kolléganőmmel, mert szerinte az ő hibája volt, amiért ő előző hétre vett jegyet. A vita tetőpontja az volt, hogy leköpte a lányt, mire kettő férfi kollégánk megfogták két oldalról, kirángatták az előtérből és lekevertek neki kettő pofont. A vezetőség szóban leszidta a srácokat, amiért így reagáltak, de semmilyen következménye nem lett.
Igen, de minimum egy kirúgás az ilyen egy multitól. Függetlenül attól, hogy mit mondtak neked.. nem hiszem, hogy megtartaná egy ALDI azt az alkamazottat aki összeverekszik a vevővel.
5
Vagy a gerince. Arról sokan elfeledkeznek.
"Majd a kedves alkalmazott mérlegel, mi a fontosabb neki, az önérzete vagy az állása." én megmondom előre : AZ ÁLLÁSA.
Az önérzettel lehet verni a melled, de azzal nem fizeted be a villanyszámlát.
9
Ha ez így van, akkor az komoly baj. Nagyon komoly.
A kedves alkalmazott ott, ahol a főnöke nem áll ki mellette, hanem még alá is vág esetleg, egy normális országban köteles felmondani, miután egyeztetett a főnöke főnökével és az is lexarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!