Bolti eladó lányok/kislányok! Tanultatok önvédelmet, mielőtt ezt a szakmát választottátok volna?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 21:56
2/26 anonim válasza:
Miért tanultak volna? Nekik az a feladatuk, hogy kedvesen mosolyogva, fogadjak és segítsek a vásárlókat,ha üres polcon látnak azonnal pótolják a készletet, dobozok meg zavaró tényező a helyen a kukában legyen , pénztáros is kedves legyen, vendégekre úgy kell tekinteni mint munkára, mindig van pár magat viccesnek gondoló pasi, mindegy ha munka után szobára mennek csak ne az üzletben történjen!
Udv :
Üzletvezető
3/26 A kérdező kommentje:
Hümmm
2023. szept. 7. 22:23
4/26 anonim válasza:
Nem. Mondjuk nálunk jól jött volna, rengeteg csöves, drogos, balhés alak járt a boltba. Biztonsági őr meg vagy volt, vagy nem. Inkább nem. Imádtam mikor ráállítottak az óbégató putirs arcokra, hogy figyeljem nem lopnak-e. Őszintén szólva felőlem aztán az egész boltot vihették volna, nem ért nekem annyit hogy rájuk szóljak. Ha az én dolgomat nehezítették meg, szemeteltek, koszoltak, szétdobálták a cuccokat, azért viszont szóltam.
6/26 anonim válasza:
Láttad a mai csajokat? Semmi feszesség. De minek is legyenek szépek. Azoknak a fehér pasiknak, akik még annyira se néznek ki izmosan?
7/26 anonim válasza:
Mondanám, hogy szavazz a Mi Hazánkra, de az meg lehet, hogy olyan, mint a fidesz.
Tehát a szélsőjobbnak ezzel lőttek. Ami nem is szélsőjobb, csak normális emberi gondolkodás.
8/26 anonim válasza:
Nem, minek?
Rájuk szólni sem kell.
Csak szólni kell főninek hánykor melyik soron történt és kamera alapján utólag lesznek begyűjtve.
10/26 anonim válasza:
Minden fehér lányt köteleznék önvédelem tanulásra. A fehér férfiakat kés elleni önvédelem tanulására is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!