Mit tennétek a helyemben?
20 éves egyetemista vagyok, és jelenleg egy neves gyorsétteremben diákmelózok suli mellett fél évr. Amióta idejöttem, a kollégák és műszakvezetők úgy beszélnek velem ordibálva/káromkodva lekezelő módon mint egy kutyával, megaláznak, és az egész egy ótvar rabszolgamunka ahol minden műszakom alatt kidolgozom a belemet és még közben is csak azt hallgatom hogy "gyorsabban b@szdmeg, gyorsabban!!!".
Nem ez az első munkahelyem, és én mindig tisztelettudóan viselkedem: egy percet sem szoktam késni, nem mondogatok le műszakokat, és ha megkérnek rá tovább is maradok. Egyszerűan azt érzem hogy nem ezt a munkát érdemlem, bármit csinálnék helyette. Viszont az tart vissza hogy ez az étterem 5-10 percre van az egyetemtől és az otthonomtól is, ami Pesten elég nagy szám és én dönthetem el melyik nap hánytól hányig dolgozom. Így suli/jogsi mellett is ki tudom használni a szabad óráimat és egész jól keresek. Az előző munkám a fix 12 órás műszak miatt hagytam ott amikor Egyetemre jöttem. Nem nagyon találok olyan másik munkát ahol meg tudnám úszni a több órás ingázásokat és pár órát is tudnék dolgozni nagyrészt este és hétvégén.
Mit tudnátok nekem tanácsolni? A segítő válaszokat előre is köszönöm.
Huh, hát nem egyszerű, az biztos. Én megértem miért akarsz ott maradni. Valóban fontosak az előnyök. Talán, ha annyira ragaszkodsz hozzá, változtass a stílusodon (legyén bunkóbb) és mellé próbáld meg mentálisan levédeni magad.
Ha ez nem megy, akkor sajnos váltani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!