Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel üti el az unalmas...

Ki mivel üti el az unalmas munkaidőt?

Figyelt kérdés

Irodai munkám van, kevés a munka /napi 1-2 óra/ de viszont 8 órában bent kell lenni a laptop előtt. Sokszor rettentően "fárasztó" és hosszadalmas ez a semmit tevés.

Mivel tudnám elütni az időt?

Facebook, Instagramm, Tiktok stb platformok céges laptopról letiltva, Telefonozni nem lehet, mert az "látványos".

Filmezés kilőve, mert nem többen ülünk az irodában plusz hangoskodni sem lehet. Max feliratos.

Itt szoktam olvasgatni/ beszélgetni. Online újságot olvasok.

Mit tudnátok még javasolni?

Esetleg valami tanfolyamra, vagy online képzésre gondoltam még, Online munka.... Erre valami ötlet?

2023. szept. 4. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

Az első pár hónapban igen, könnyen eltelt.

De évek múltán már nem, főleg hogy sok minden korlátozva van.

2023. szept. 6. 10:12
 42/61 anonim ***** válasza:
11%

Téged csak irigyelni lehet nem kedves, nyafogó, buta, sértődékeny, öntelt, lusta, nagyképű, kérdező.

Hogy miért lehet irigyelni? 🤔

Ja, semmiért. 🤣

Csupán egy kis szánalom vagy, semmi más. 🖕

2023. szept. 6. 12:38
 43/61 anonim ***** válasza:
0%
Kiégtél. Levegőváltozásra van szükséged. Válts! Legyél mozdonyvezető, vagy vadakat terelő juhász!
2023. szept. 6. 12:49
 44/61 anonim ***** válasza:
85%

#42 inkább ti vagytok szánalmasak, nem a kérdező. Nem ő tehet róla, hogy nem a munkáját fizetik, hanem a munkaidőt.

Sok ilyen maradi munkáltató van, aki nem engedélyezi a home office-t, és nem veszi észre, hogy hatékonyabb lenne, ha nem így működne a cége.

2023. szept. 6. 13:48
 45/61 anonim ***** válasza:
3%
44# ugyanoylan fontos hogy valaki eltudja foglalni magát.. BEnne volt a szerződésében gondolom, hogy ez is lesz majd.. NEhogymár mi legyünk a hibásak, mert a kérdező képtelen jódolgában mit kezdeni magával..
2023. szept. 7. 09:02
 46/61 anonim ***** válasza:
0%

🤣 Na setálj el innen a buta válaszoddal együtt

Bohóc.

🖕

2023. szept. 7. 09:09
 47/61 Kései Sirató ***** válasza:
86%

#45 Fel tudnál sorolni legalább 1 olyan munkahelyet, amelyikre igaz, amit leírtál?

Vérellátó központban vagyok, akkor van munkám, ha jönnek vérért, vagy hoznak vért. De ott kell lennem. Mivel kellene lefoglalnom magam? Nagy butaságokat írsz.

2023. szept. 7. 13:31
 48/61 anonim ***** válasza:
0%
47 mondjuk olvass, számolj , gondolkodj stb. ezer lehetőség ? miért lenne butaság? az idő nem lesz gyorsabb vagy lassabb , de az , hogy érzed amúlását RAJTAD múlik.. Mentálisan ritka gyengék sokan épp ez az egyik fő baj..
2023. szept. 7. 20:06
 49/61 anonim ***** válasza:
69%

Hodj mi?

Mijaz a szo hodj mentális? 🤔

Sóha nem halottam ezt a szavat.

2023. szept. 8. 04:38
 50/61 A kérdező kommentje:

Téged csak irigyelni lehet nem kedves, nyafogó, buta, sértődékeny, öntelt, lusta, nagyképű, kérdező.

Hogy miért lehet irigyelni? 🤔

Ja, semmiért. 🤣

Csupán egy kis szánalom vagy, semmi más. 🖕

- Azért szerintem ezek elég erős szavak, annyiért amiért feltettem a kérdést, hogy nincs e valakinek valami jó ötlete.

Itt ezen azért elgondolkoznék..😁

Nem mellesleg az próbál így bántó szavakkal védekezni, aki megsértődött és irigy, féltékeny.

2023. szept. 8. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!