Ki mivel üti el az unalmas munkaidőt?
Irodai munkám van, kevés a munka /napi 1-2 óra/ de viszont 8 órában bent kell lenni a laptop előtt. Sokszor rettentően "fárasztó" és hosszadalmas ez a semmit tevés.
Mivel tudnám elütni az időt?
Facebook, Instagramm, Tiktok stb platformok céges laptopról letiltva, Telefonozni nem lehet, mert az "látványos".
Filmezés kilőve, mert nem többen ülünk az irodában plusz hangoskodni sem lehet. Max feliratos.
Itt szoktam olvasgatni/ beszélgetni. Online újságot olvasok.
Mit tudnátok még javasolni?
Esetleg valami tanfolyamra, vagy online képzésre gondoltam még, Online munka.... Erre valami ötlet?
Az első pár hónapban igen, könnyen eltelt.
De évek múltán már nem, főleg hogy sok minden korlátozva van.
Téged csak irigyelni lehet nem kedves, nyafogó, buta, sértődékeny, öntelt, lusta, nagyképű, kérdező.
Hogy miért lehet irigyelni? 🤔
Ja, semmiért. 🤣
Csupán egy kis szánalom vagy, semmi más. 🖕
#42 inkább ti vagytok szánalmasak, nem a kérdező. Nem ő tehet róla, hogy nem a munkáját fizetik, hanem a munkaidőt.
Sok ilyen maradi munkáltató van, aki nem engedélyezi a home office-t, és nem veszi észre, hogy hatékonyabb lenne, ha nem így működne a cége.
🤣 Na setálj el innen a buta válaszoddal együtt
Bohóc.
🖕
#45 Fel tudnál sorolni legalább 1 olyan munkahelyet, amelyikre igaz, amit leírtál?
Vérellátó központban vagyok, akkor van munkám, ha jönnek vérért, vagy hoznak vért. De ott kell lennem. Mivel kellene lefoglalnom magam? Nagy butaságokat írsz.
Hodj mi?
Mijaz a szo hodj mentális? 🤔
Sóha nem halottam ezt a szavat.
Téged csak irigyelni lehet nem kedves, nyafogó, buta, sértődékeny, öntelt, lusta, nagyképű, kérdező.
Hogy miért lehet irigyelni? 🤔
Ja, semmiért. 🤣
Csupán egy kis szánalom vagy, semmi más. 🖕
- Azért szerintem ezek elég erős szavak, annyiért amiért feltettem a kérdést, hogy nincs e valakinek valami jó ötlete.
Itt ezen azért elgondolkoznék..😁
Nem mellesleg az próbál így bántó szavakkal védekezni, aki megsértődött és irigy, féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!