Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel üti el az unalmas...

Ki mivel üti el az unalmas munkaidőt?

Figyelt kérdés

Irodai munkám van, kevés a munka /napi 1-2 óra/ de viszont 8 órában bent kell lenni a laptop előtt. Sokszor rettentően "fárasztó" és hosszadalmas ez a semmit tevés.

Mivel tudnám elütni az időt?

Facebook, Instagramm, Tiktok stb platformok céges laptopról letiltva, Telefonozni nem lehet, mert az "látványos".

Filmezés kilőve, mert nem többen ülünk az irodában plusz hangoskodni sem lehet. Max feliratos.

Itt szoktam olvasgatni/ beszélgetni. Online újságot olvasok.

Mit tudnátok még javasolni?

Esetleg valami tanfolyamra, vagy online képzésre gondoltam még, Online munka.... Erre valami ötlet?

2023. szept. 4. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
12%
A vármegyét ne hagyd ki mert Orbán Király dühbe jön.😂
2023. szept. 4. 10:52
 12/61 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanebben vagyok :D Én videókat nézek, olvasgatok (gépen), gyakorizok. De fel tudnám kötni magam néha annyira unalmas. Nem értem, miért kell itt lenni, ha nincs semmi, vagy akkor legalább adhatnának home officet, hogy az otthoni dolgaimmal tudjak haladni és ne este kelljen mindent csinálni.
2023. szept. 4. 10:56
 13/61 anonim ***** válasza:
75%
Udemy-n keress valamit, ha nincs letiltva.
2023. szept. 4. 10:57
 14/61 Metionin ***** válasza:
93%
Én gyakorizok meg duolingózok. Ha már nagyon elpusztultak az agysejtjeim, pinteresten nézek körmöket meg sminkeket. Sokszor kell valamire 10-20 perceket várni, szívesen csinálnék addig valami értelmeset, mert itthon vagyok de itt kell ülnöm, mert bármikor bejöhet a cucc amit várok. És a tapasztalat, hogy ha kimegyek addig mosogatni vagy teregetni vagy ilyesmi, akkor azonnal meg is jön.
2023. szept. 4. 11:07
 15/61 anonim ***** válasza:
97%

Velem is ez a helyzet, általában napi 2-3 óra munkát kell elvégeznem 8 óra alatt.

Megnézem az e-mailjeimet, az időjárást, olvasgatok híreket, gyakorizok.

Amikor biztosan nem nyit be senki az irodámba , végzek egy 10-15 perces online gerinctornát, ami kicsit megmozgat. Van a youtube-on rengeteg. Néha magamtól végzek nyújtózást, vagy más tornagyakorlatokat.

Sok vizet iszok, így sokszor kell felálnom, WC-re mennem, azzal is megy az idő.

Olvasgatok külföldön megjelent híreket fordítóprogrammal, Szlovéniáról, Norvégiáról, ezeket az országokat szeretem, mert jó élményeket szereztem itt..

Nézegetek műkörmöket, nézegetem a divat-heteket, egész Európa és Amerika legújabb divatját.

Sokat nézegetem a google térképet is, tervezgetem hónapokig a nyaralásomat, vagy egy hosszú hétvégi üdülésemet. Megnézek vagy 100 szállást és programlehetőséget, kiválasztom a legjobbat.

Próbáltam elkezdeni spanyolul tanulni így egyedül, de 2 hét után abbahagytam, mert hangosan nem lehet itt tanulni, kirúgnának, a kiejtés nélkül meg értelmetlenné vált..

Szívesen olvasnék könyveket itt bent, de azt sem merek, mert azért is kirúgnának.

Mindeközben azt kell színlelnem, hogy sok a munka, gondolom, ezzel te is így vagy, kérdező.

2023. szept. 4. 11:59
 16/61 anonim ***** válasza:
39%
Ha épp van időm/kedvem akkor gyakori vagy messengeren beszélgetek, de ma pont legyilkolták az agyam kora reggel a reptoid ügyfelek.
2023. szept. 4. 12:17
 17/61 anonim ***** válasza:
23%
nem hallottál még a fülhallgatorol? igy tudsz filmezni és zenézni.
2023. szept. 4. 12:35
 18/61 anonim ***** válasza:
77%

Na engem meg kirúgtak, mert nem volt szükség a munkakörömre.

Mindezt úgy, hogy sokszor nem végeztem 8 órában és tovább maradtam, meg bementem szombaton.

2023. szept. 4. 12:39
 19/61 A kérdező kommentje:

#12/15- Ugyan ez.

"Mindeközben azt kell színlelnem, hogy sok a munka, gondolom, ezzel te is így vagy, kérdező."

- Pontosan. Ezért tudok csak a laptopomon csinálni bármit. De persze azt is halkan.

#17.

És szerinted az nem látszik?🤣

2023. szept. 4. 13:18
 20/61 anonim ***** válasza:
23%
#19 nem. nem latszik, mivel bluetooth-os es el takarja a haj.
2023. szept. 4. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!