Ki mivel üti el az unalmas munkaidőt?
Figyelt kérdés
Irodai munkám van, kevés a munka /napi 1-2 óra/ de viszont 8 órában bent kell lenni a laptop előtt. Sokszor rettentően "fárasztó" és hosszadalmas ez a semmit tevés.
Mivel tudnám elütni az időt?
Facebook, Instagramm, Tiktok stb platformok céges laptopról letiltva, Telefonozni nem lehet, mert az "látványos".
Filmezés kilőve, mert nem többen ülünk az irodában plusz hangoskodni sem lehet. Max feliratos.
Itt szoktam olvasgatni/ beszélgetni. Online újságot olvasok.
Mit tudnátok még javasolni?
Esetleg valami tanfolyamra, vagy online képzésre gondoltam még, Online munka.... Erre valami ötlet?
2023. szept. 4. 09:38
1/61 anonim válasza:
Van nálatok felvétel?
Én tanultam amikor volt ráérő időm. Pl az Excelt egy ilyen helyen tanultam ki.
2/61 A kérdező kommentje:
🤣Nincsen.
2023. szept. 4. 09:49
3/61 anonim válasza:
Ha lesz felvétel, szólj légyszi. Egy álláskereső.
4/61 A kérdező kommentje:
Merre vagy az országban?
2023. szept. 4. 10:02
5/61 anonim válasza:
Feltalálom magam... Én is tanultam, meg olvastam amikor ilyen munkakörben voltam. Recepciós voltam akkor egy kisebb szállodában.
7/61 A kérdező kommentje:
Én Debrecenben vagyok, úgyhogy messze lenne.
2023. szept. 4. 10:21
8/61 anonim válasza:
Tanulni lehet az üres járatokban. Azt tudtátok például hogy a Kun egy kicsinyítő jelző, olyasmit jelent hogy "-ocska". Tehát a Bács-Kiskunnak, meg úgy alapból a Kiskunságnak nincs sok értelme, hiszen duplán kicsinyít alany nélkül. Kis.. ocska, de mi, vagy ki?
9/61 anonim válasza:
8 akkor a fecske helyett is csak annyit használjunk hogy fecs?
10/61 anonim válasza:
#8 szerencse, hogy a Kiskunságban ősidők óta honos japán nyelven jelenti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!