Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel üti el az unalmas...

Ki mivel üti el az unalmas munkaidőt?

Figyelt kérdés

Irodai munkám van, kevés a munka /napi 1-2 óra/ de viszont 8 órában bent kell lenni a laptop előtt. Sokszor rettentően "fárasztó" és hosszadalmas ez a semmit tevés.

Mivel tudnám elütni az időt?

Facebook, Instagramm, Tiktok stb platformok céges laptopról letiltva, Telefonozni nem lehet, mert az "látványos".

Filmezés kilőve, mert nem többen ülünk az irodában plusz hangoskodni sem lehet. Max feliratos.

Itt szoktam olvasgatni/ beszélgetni. Online újságot olvasok.

Mit tudnátok még javasolni?

Esetleg valami tanfolyamra, vagy online képzésre gondoltam még, Online munka.... Erre valami ötlet?

2023. szept. 4. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
94%

20

Azért sem jó ötlet a fülhallgató, mert folyamatosan fülelni kell, hogy arra jön-e valamelyik főnök és akkor színlelve dolgozni kell. Szóval attól éberebbnek kell lenni, minthogy az ember bedugja a fülét és a gondolata is másfelé kalandozzon. Nem kellett volna ezért mindenkit lepontoznod, hiszen nem volt annyira jó az ötleted.

2023. szept. 4. 14:13
 22/61 anonim ***** válasza:
95%

Kb leírtad az előző munkahelyemet, akkor szoktam rá a Gyakorira, mert alig volt olyan dolog ami ne lett volna letiltva :D Meg a Qora sem volt letiltva, ami még jobb, persze csak ha beszélsz angolul.

Kindle vagy hasonló applikáción keresztül online is tudsz könyveket olvasni, ha ez esetleg nincs letiltva. Ha használhatsz fülest és van normális mobilneted akkor tudsz podcasteket hallgatni youtubeon, vagy audiokönyveket mindenféle platformokon, ehhez nem kell gyakran elővenni a mobilt, csak amíg elindítod.

Munkahelyi gépről én nem tudtam tanulni vagy mást dolgozni, meg nem is vállaltam volna be annál a cégnél, komoly következményekkel járt volna ha a cég engedélye nélkül másodállást vállalok (benne volt a szerződésben is).

2023. szept. 4. 14:34
 23/61 A kérdező kommentje:

20.

Az oké csak a laptop céges. Egy ezer éves laptopról beszélünk.

Ez nem igazán csatlakoztatható.

2023. szept. 4. 14:35
 24/61 A kérdező kommentje:

22. Köszi a tanácsokat.

Sokan azt hiszik ez milyen jó buli, hogy egész nap semmit nem csinálsz.

De nem..

Fáradtabban érek haza, mintha fizikai munkát végeznék. Le tud szívni rendesen ez a semmit tevés..

2023. szept. 4. 14:39
 25/61 anonim ***** válasza:
82%
akkor telefonrol csatlakozol ra a bluetooth-ra, es csak az egyik fullhalgatot hasznalod.
2023. szept. 4. 14:47
 26/61 anonim ***** válasza:
9%

Ha ráérek sajnállak.

Addig meg magasról 💩 a problémád!

2023. szept. 4. 17:30
 27/61 A kérdező kommentje:
Valószínűleg rá érsz ha ide irkálsz, ami nem azt tükrözi hogy le💩-nál.
2023. szept. 5. 09:44
 28/61 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező.

Más örülne ilyen munkának,mint a tied.

Te meg itt nyafogsz, hogy unatkozól.

Ugyhogy le 💩-om magasról a problémád.

2023. szept. 5. 09:48
 29/61 A kérdező kommentje:

"24/28 A kérdező kommentje:

22. Köszi a tanácsokat.

Sokan azt hiszik ez milyen jó buli, hogy egész nap semmit nem csinálsz.

De nem..

Fáradtabban érek haza, mintha fizikai munkát végeznék. Le tud szívni rendesen ez a semmit tevés..

tegnap 14:39"

Próbáld ki..

Ha le...nád akkor nem írnál ide😂

Amég negatív véleményt is fejtesz ki, addig foglalkozol vele...

2023. szept. 5. 09:51
 30/61 anonim ***** válasza:
31%

Ne hisztizz, válts munkát.

Jelentkezz az építőiparba fizikai munkásnak.

Máris jobban fogod értékelni a jelenlegi semittevésed amit százezrekért nagyon profin csinálsz.

2023. szept. 5. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!