Miért nem kínálnak meg soha semmivel a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Már fél éve dolgozom egy munkahelyen, de az embereket régebb óta ismerem.
Nagyon fura, kicsit rosszul eső érzés nekem, hogy soha nem kínálnak meg, se kávévál, se semmivel.
Más embereket akik betévednek, más kollégákat szinte mindig megkérdezik kérnek e valamit.
Lehet ennek valami oka?
Más is tapasztalt már ilyet?
2023. szept. 3. 20:06
1/5 anonim válasza:
Te meg szoktad kínálni őket bármivel?
2/5 anonim válasza:
Hányszor vittél be a közösbe kávét, cukrot, tejet, vagy legalább pénzt beadni a közösbe? Vagy a jó magyar szokás szerint csak ingyen élősködni akarsz a többiek nyakán?
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, én dolgozni járok be melóhelyre, nem pedig azért, hogy potya-ajándékot várjak el mindenkitől a semmiért.
5/5 anonim válasza:
Nekem eszembe se jutna ilyen, ha igen, azzal kezdeném, hogy én vinnék be egy tányér sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!