Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt lehetett volna bajom a...

Emiatt lehetett volna bajom a munkahelyen ha megszondáztatnak?

Figyelt kérdés
Múltheten hétfőn amikor délutános voltam, délután 14re mentem, előtte éjjel 3 óra körül megittam 4 doboz sört. Közel fél nap alatt azért csak tuti kiment belőlem. Eléggé hozzá van szokva a szervezetem már. Meg munka előtt fürödtem fogat is mostan
2023. szept. 2. 05:27
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Ennyi idő elteltével már nem lett volna probléma.
2023. szept. 2. 05:51
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

A szervezeted a hatásához szokik hozzá, nem ahhoz, hogy a véredből kiürüljön az alkohol. A szonda meg a tüdőből kiáramló levegőt méri, nem befolyásolja semmiféle fogmosás.

Léteznek erre kalkulációk, mikor, mennyi idő alatt szívódik fel az alkohol, de igen nagy hibaszázalékkal dolgoznak, nagyjából abszolút nem lehet nekik hinni.

Úgy tudsz aránylag biztosra menni, ha veszel egy kicsit komolyabb, pontosabb szondát, és leellenőrzöd magad.

2023. szept. 2. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Alkoholista vagy sajnos, aminek nem lesz jó vége. Talán ideje lenne ezen elgondolkodni, amíg nem késő!
2023. szept. 2. 06:12
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Annyi idő alatt kimegy.
2023. szept. 2. 07:26
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Én éppen tegnap mentem be félrészegen. Előfordul, de tudok viselkedni, leplezni. Akkor viszont mindenképp mellőzni kell egy pár napig, ha valaki nem bírt magával és lebukott.
2023. szept. 2. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Ezt így nem lehet megmondani, a számolásokhoz a testsúlyt is figyemebe szokták venni (és még pont súllyal számolva is inkább csak egy kalkuláció, mert elég sok dologtól függ még).

Azt tudom, hogy sofőr ismerősöm kis ráhagyással egy sörre 2 órát számolt, ő 110 kg körül volt.

De szoptatós kismamáknak pl. egy netes oldalon egy pohár sörre számoltak 2 órát...

A fürdés, fogmosás pedig nem befolyásolja a felszívódást, max. ideig- óráig el tudod vele tüntetni a kipárolgással járó szagot, tehát egy orrot átverhet, de egy műszert nem.

2023. szept. 2. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
80 g alkohol annyi idő alatt kiürül még akkor is ha csak egy 60 kilós ember vagy.
2023. szept. 2. 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyi a súlyod.

Vannak interneten kalkulátorok amik súly és alkohol alapján kiszámolják.

Egyénenként eltérő ki milyen gyorsan bontja le az alkoholt ezért érdemesebb a legszigorúbb számítást alapul venni.

Fogmosás semmit sem ér és az sem ha hozzá vagy szokva.

Attól a % még ugyanúgy megvan csak nem érzed annyira.

2023. szept. 2. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb az lesz a vége, hogy lebuksz majd, ha nem bírod ki alkohol nélkül.
2023. szept. 2. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!