!?Vissza mennék a volt munkahelyemre…
Figyelt kérdés
Most láttam hogy futárt keresnek viszont voltam már ott és úgy jöttem el igazából hogy sehogy szar időszakom volt ezt nem részletezem de annyi volt hogy egyik hétről a másikra mondhatni eltűntem és ők sem kerestek és én sem őket De szerettem ott dolgozni csak tényleg közbe jött akkor sok minden és a padlón voltam és igen nem kellett volna ezt így eltűnni.. nem volt fair és eléggé gerinctelen dolog belátom de ezen már nem lehet változtatni sajnos és vissza mennék mai napig vissza sírom bánom már azt de félek beszélni a főnökkel mit gondolhatott és vajon most mit szólna ehhez Vagy engedjem el ezt?2023. szept. 2. 07:22
1/10 anonim válasza:
Feküdj le vele, és biztosan megbocsát.
2/10 anonim válasza:
Nem lehetnek olyan hülyék hogy visszavesznek. A főnök helyében, ha a szemem elé kerülnél, elhajtanálak mint a magzatot. Engedd el, keress mást. Valószínűleg te nem vagy olyan kedves emlék nekik, mint ők neked.
3/10 anonim válasza:
Javaslom, ne erőltesd ezt!
-Nem tudnék bizalommal tekinteni soha többé olyan emberre munkáltatóként, aki képes eltűnni, mint az aranyóra.
Számomra hiteltelen, megbízhatatlan az ilyen ember, - a szolgáltatóiparban pedig a bizalom alapkő.
5/10 A kérdező kommentje:
Fa$zomat gyár xdd marad ami most van napelemezés
2023. szept. 2. 08:06
6/10 Noren1989 válasza:
Fentiekkel egyetértek, de emelek azzal, h ne kommunikàlj íràsban, ha lehet.
7/10 anonim válasza:
Hogyha megtehetted azt bármi féle következmény nélkül, hogy egyik napról a másikra eltünj felmondási idő meg egyebek nélkül akkor valóban jó volt az a munkahely? Mert nekem vannak kételyeim...
8/10 A kérdező kommentje:
Napi bejelentés volt viszont ez azóta változott legalábbis úgy tudom
Meg ők sem kerestek kétoldalú a dolog nem hívtak nem írtak nem voltam se lenémítva se semmi el tudtak volna érni.. és azelőtt minden rendben volt megvoltak elégedve a munkámmal
2023. szept. 2. 08:37
10/10 anonim válasza:
Valóban nem lehetsz nekik szép emlék,ha így eltűntél. De igazából veszteni valód nincs. Ha nem próbálod meg akkor biztos nem vesznek vissza. Ha igen, akkor sem valószínű de mivan ha mégis. Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!