Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lopnak a megbecsült...

Miért lopnak a megbecsült alkalmazottak?

Figyelt kérdés

Szerintem az ország egyik legjobb munkahelyén dolgozom, legalábbis ebben a szektorban a konkurenciához képest kimagasló mind a környezet, mind a bérezés. Rendszerint csak olyankor érkezik új kolléga, ha valaki nyugdíjba megy, gyereket szül, vagy baleset éri. Nem az van, mint sok munkahelyen, hogy félévente cserélődnek az alkalmazottak, mert az emberek jönnek-mennek az elégedetlenség miatt. Mindezek ellenére mégis van olyan kollégám, aki elcsen ezt-azt a munkahelyről. De miért?

Például egy mimálbért kereső pék esetében megértem, hogy fizukigészítésképpen esetenként hazavisz egy kiló lisztet, vagy egy sőfőr megfúrja a tankot, stb. Ezek az emberek gyakran rá vannak szorulva, mert olyan helyen dolgoznak, ahol a munkáltató kizsákmányolja őket aprópénzért.

Na de az én kollégáim abszolút nincsenek erre rászorulva.

2023. aug. 28. 19:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Törölve lett a válaszom... miért?
2023. aug. 29. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon vagyunk és itt az államforma a mindent el kell lopni.

Már nem is lopásnak számít csak elveszti a közpénz jellegét.

2023. aug. 29. 21:15
 13/13 anonim válasza:

#9 nem a 4es vagyok

építőiparban dolgozom. amit eltudsz képzelni azt mind

vannak a görények akik egymás munkaeszközét lopják el a pár ezer forintos tételtől akár a többszázezer forintos tételig, de amúgy meg az építési anyagot hordják el nagyrészben de azt lényegében mindenki

pl: legutolsó építkezésen tőlünk egy 50e Ft akkusflex, 35e Ft kulcskészlet és egy hosszabbítót, mi olcsón megusztuk. ugyan ezen az építkezésen eltűnt mástól 80e Ft lézer, ugyan csak egy flex, ütvefúró akkukkal ez már ugye bőven a 150-200e Ftos kategória, valami speckó présszerszámot és még lehetne sorolni ha megkérdeznénk mindenkit

ez sajna benne van, védekezni csak úgy lehet ez ellen ha elmész a helyedről akkor mindent összepakolsz és viszed magaddal, de lássuk be sok esetben ez nagyon időigényes és macera.

építési anyagot meg ami kell egy épületbe: cement habarcs, vasanyagok, rögzítő anyagok, mindenféle cső, szigetelés, bármi ami befér egy csomagtartóba vagy egy hosszabb kocsiba

2023. aug. 30. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!