Ha nem lenne muszáj nem dolgoznál? Mit csinálnál?
A jelenlegi munkámat, amit 12 éve végzek, egy percig sem folytatnám, ha nem kéne.
Az így nyert heti 40 óra 1/3-ában én is (látom nem vagyok egyedül :)) a gyümölcsösömmel foglalkoznék, metszenék, permeteznék, kaszálnék stb. Nem tudom miből, de bővíteném is.
1/3-ában azért tanulgatnék olyan dolgokat ami a jelenlegi munkámhoz köthető. Hátha beüt a krach és vissza kell ülnöm a gép elé. Szerencsére ez egy olyan terület ahol jól definiált képzések, tanúsítványok vannak. Igazából elég lenne annyit elvégezni, amit munka mellett sosem bírtam.
1/3-ban pedig sportolnék, szabadidős programokat csinálnék a csajommal, meglátogatnám a távolabb lakó rokonaimat. Végre megtehetném amit legutóbb iskolás koromban, hogy elmegyek 4-5 napra a nagybátyámhoz az ország másik felébe, "büntetlenül". Segítenék neki, sütögetnénk, innánk 1-2 sört, megidéznénk a régi időket.
Ha nem kéne heti 40-ben dolgoznom, csupa olyan dolgot csinálnék, ami tulajdonképpen a normális élet (lehetne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!