Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jót tesz a munkavállalónak,...

Jót tesz a munkavállalónak, ha a felettese nárcisztikus?

Figyelt kérdés
Legyen az tulajdonos, vezérigazgató, osztályigazgató, csoportvezető, bármilyen irányítási joggal rendelkező pozícióban lévő kolléga.
2023. aug. 22. 13:01
1 2
 11/16 Shaddark ***** válasza:
Annyira nincs többlet, ezrével hordja ide a kormány a Fillipínókat, Kínaiakat meg az Ukránokat. Gondolom azért mert nincs elég Magyar munkaerő.
2023. aug. 24. 15:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Én egyet sem láttam, csak a hìradókban hallottam ezt.
2023. aug. 24. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért hozza ide kedves kormányunk a bevándorló munkásokat, mert még az éhbérért güriző magyarnál is ócsóbban lehet dolgoztatni, plusz egy ideig kapnak a kapzsi magyar rabszolgatartók támogatást, ha ázsiait használnak. Mert már annyira vérszemet kaptak, hogy a filléres magyar dolgozónál is olcsóbb kell nekik, ingyen kéne a munka nekik 😡😡😡👹👹

Mert fizetést élhető szintre emelni, dolgozót megbecsülni nem akarják, csak más nyomorán, más ingyen munkáján gazdagodni. A magyar meg ha élni akar, mehet külföldre. Köszönjétek a kormányotoknak meg a munkáltatóitoknak, hogy külföldre menekülnek a gyerekeitek, rokonaitok, barátaitok! Itt meg marad az ázsiai meg a nyomor! Igaz, ezeket is csak addig fogják használni, míg jár rájuk a támogatás, aztán majd csodálkozik nagyot a csocsoszán, hogy miért rakta ki a főnök pár hónap után.

2023. aug. 24. 19:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezt én is hallottam a híradóba, de egy ilyet sem láttam. Te hol láttad őket?
2023. aug. 24. 20:23
 15/16 Shaddark ***** válasza:

Személyesen Sátoraljaújhely, PreCast - Ukránok.

De amúgy a KSH szerint 226267 volt január elsején itt, de most építik a szállásukat sok helyen, szerintem jövőre milliós lesz a nagyságrend.

[link]

2023. aug. 25. 04:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Munkaerőhiány nem akkor van amikor a híradók azt mondják és meglátsz az utcán egy-két külföldit, hanem akkor, amikor az álkáskereső portálok staz oldalasak lesznek, SMS-ben, TV reklámban küldik az álláshírdetéseket, a cégek elkezdik leadni a munkábalépés feltételeit, az állásinterjúkon az elsődleges munkaerőpiacon, ha nem is csábítgatnak állásinterjún, hogy ott dolgozz, de legalábbis normális az interjúztató.
2023. aug. 26. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!