Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan viselkedjen egy tanár?...

Hogyan viselkedjen egy tanár? Magánéletben lehetek bármilyen? 23/N

Figyelt kérdés

Egy iskolában kaptam munkát, mint angol tanár és napközis. (Sajnos nem találtam máshol munkát, a pénzre meg szükségem van, ugyanis fent kell tartanom magam, egy kis városban élek, ahol nem igazán van munkalehetőség).

Az iskolában természetesen szolidan fogok öltözködni, póló,pulcsi+farmer kombó lesz.

Viszont a maganéletben elég népszerű vagyok a közösségi oldalakon, sok "szexi" képem van fent. Bőven kapok ismerkedős szövegeket, sok a követőm midnenhol.Természetesen nem pucéran mutogatom magam, viszont tisztában vagyok vele, hogy jó testem van, mindig is népszerű voltam a férfiaknál.

Szóval ránézésre nem vagyok amolyan tipikus tanár.

Egyébként kedves vagyok, szeretek emberekkel fogalalkozni, tehát igyekszem majd odatenni magam.

Viszont ez nem hátrány, hogy ha elhagyom majd az iskolákat akkor már nem leszek olyan szolid?

Komolyan fognak venni a gyerekek? Mire figyeljek majd ?

Őszintén szólva nagyon félek. Szeretnék jó benyomást kelteni és nem egy "insta ribi "lenni.

Vagy nincs köze ehhez az iskolának?

2023. aug. 22. 00:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Na ehez látni kéne az oldaladat.
2023. aug. 22. 00:40
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

A magánéletében (törvényes keretek között) mindenki úgy viselkedik ahogy akar, ebbe beleszolni pedig nem etikus.

De ha nagyon félsz attól hogy megszolnak, akkor állítsd privátra az instádat,es akkor csak az ismerőseid látják a képeidet.

2023. aug. 22. 00:41
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon fiatal vagy, a leírásod alapján jó nő is, így számíts rá, hogy fogsz hideget meleget kapni. Az insta privát nem rossz ötlet. Csak ne vedd fel a diákjaid.
2023. aug. 22. 00:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Szülőket felvegyek Facebookon?
2023. aug. 22. 00:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Valószínű fognak jelölni, főleg az anyukák.
2023. aug. 22. 00:54
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Szülőkkel nincs dolgod. Nem lesz osztályod, nem leszel osztályfőnök. Nyilván messengeren írhatnak, meg egyéb felületen elérhetnek, de ismerőst nem kell visszaigazolnod.

Illetve nyilván azért a szolid tanárnéniséget még azért tartsd meg, addig amíg rálátsz a sulira. Ne az iskolakapu legyen a határ, hanem picit távolabb.

Nagyon jót írnak itt, hogy rakd privátra az instádat és egyéb fiókjaidat. Így tényleg csak te döntöd el, hogy kinek mit mutatsz magadból.

Ezen kívül viszont mehet minden ahogy eddig. Utcára már öltözhetsz ahogy akarsz, bulizhatsz, ahogy akarsz, és minden egyéb.

Ami még biztos, hogy a kiskamaszok fiúknak az angol lesz a kedvenc tantárgyuk. Nem tudom mit tehetnél. Tökmindegy hogyan öltözöl, úgyis rád fogják kiverni 🤷‍♂️ vedd elismerésnek? Szóval volt szexi tanárnénink felsőben, így hát a kémia volt a kedvenc óránk. Biztosan érzékelte... szóval mentek a beszólások és szexuális utalások. A gyerekek felől 😃 szóval erre számíts, hogy ha felsősökkel leszel, akkor fogsz kapni ilyeneket. Vagy nem tudom.. ha középsulis tanár is leszel, akkor nagyon durván fogsz kapni (de a napközit említetted, szóval gondolom akkor kicsikkel leszel inkább)

Nem tudom hogyan kéne ezt kezelni. Ennek nézz utána.

2023. aug. 22. 08:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Általános iskolában leszek csak.
2023. aug. 22. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott is lesz, csak kicsit ártatlanabb.
2023. aug. 22. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettseggel tudsz tanítani 23 évesen? Vagy gyakornok leszel?
2023. aug. 22. 10:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Pedagógiai assziszentens leszek, máshogy nem tud bejelenteni, mivel nincs tanári végzettségem.
2023. aug. 22. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!