Ti tanoran kivul tudtok beszelni a tanaraitokkal a maganeletetekrol?
Nem tudom... lehet, hogy tudna segíteni, bár én ezzel soha nem élek... elég volt, h annó a régi ofőm kibeszélt a volt osztályommal, hogy nekem milyen (nem létező) "családi" problémáim vannak...
De remélhetőleg a te tanárod normális! :)
Koszonom a valaszitokat.
Igen, nagyon kedves a tanarom, is biztos segitene ha tudna. Nem is attol 'felek' h elmondani masoknak, mert tudom h nem, csak nekem rz akkor is annyira furcsa es nehez h most en errol beszeljek egy tanarommal... De akkor lehet h hetfon megprobalom.
Te ismered az illető tanárt. Ha megbízol benne, akkor valószínűleg érdemes neki elmondani a gondodat, hiszen tényleg elképzelhető, hogy tudnak segíteni. (Elvileg értenek hozzá.)
Vagy ha nem, akkor legalább kibeszélhetted a problémádat (néha már az is hatalmas előrelépés).
Szia!💝
Nem félj elmondani..
Elmesélem neked a saját kis "történetem"
Èn a némettanárommal jóba vagyok..
Mindig észre veszi ha valami baj van s kérdezi mi a baj..
A vagdosásaimat is már nem egyszer vette észre:D de szerencsére nem mindet
Nagyon aranyosan s pozitívan áll hozzám s nagyon szomorú leszek ha el kell ballagnom (most vagyok8.-os)
Azt amúgy tudni kell rólam h nincsenek nagyon barátaim s a családi viszonyok sem a legjobbak idehaza:((
Szóvalj hidd el hanem is tud segíteni a puszta tudat,hogy kibeszélted magad valakinek már is jobb kedvre derít+tapasztalatból mondom)
S hidd el gyönyörű s okos lány vagy !!💝
14\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!