Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagy elvárások ezek ha irodai...

Nagy elvárások ezek ha irodai munkát keresek?

Figyelt kérdés

- Szeretném ha ebédidőben el tudnék menni 1 órát sportolni heti 2szer 3 szor.

- Szeretném ha home office is lenne és olyankor megtehetném hogy vidékről vagy időnként egy kávézóból dolgozzak.

Irodai elemző munkát szeretnék csinálni egyébként.

2023. aug. 21. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Olyan szempontból nagy elvárás hogy ha találsz is ilyet, bármelyik pillanatban véget érhet a 'jó világ'. Jön egy új főnök, jön egy új csapat, minden egyből rohadt sürgős lesz, kötelező lesz a 12:00 - 12:30 ebéd mint egy oviban, és hasonlók.

Olyan szempontból pedig egyáltalán nem nagy elvárás hogy a jelenlegi multis-ssc-s, ho-s munkakörök nagy része tökéletesen elvégezhető akár úgy is hogy 8-12 majd 14-18 dolgozol, egy teljesen másik településről, akár, időnként egy kávézóból (vonatról, rokon teraszáról, akárhonnan.) Az más kérdés hogy az első kényes helyzetben rögtön valaki lesz aki ebbe köt bele és ezek miatt akar megszabadulni tőled. Akár a főnököd is lehet ez, sőt.

Ezzel együtt én javaslom hogy nézz meg minden lehetőseget ami "hybrid", hátha bejön.

A másik javaslatom hogy tagadj le mindent. Kimehetsz egy órára is ha ledolgozod utána, sőt, akár fél óránként megmozgatod az egeret. Csak azt ne mondd senkinek el hogy sportolsz. Ez vörös posztó sokaknak, tudom, láttam, hallottam. Azt se mondd el senkinek hogy melyik településen vagy. Budapest, mi? Akár hazudj magadnak egy budapesti lakást. Ha 200 km-röl jársz be és tudnak róla, belekötnek. Ha azt hiszik az irodától 20 perc sétára laksz, senkit sem fog érdekelni.

2023. aug. 29. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!