Milyen irodai munka után elmenni bolti eladónak?
Figyelt kérdés
Sok év irodai munka után mennék bolti eladónak. Tapasztalatok?2023. júl. 27. 09:34
1/5 anonim válasza:
Nekem nem lenne érdemes. Az én munkám nem kötött, nincsenek ügyfelek. Ehhez képest nekem nagy kötöttség lenne, ha pl. még a wc-re se akkor mehetek ki, amikor akarok.
2/5 anonim válasza:
Attól függ milyen bolt. Pl kicsi bolt, hangulatos, sok ablakkal, illatos termékekkel, kevés vásárlóval, az király lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
2es: nagyon jól leírtad hogy milyen boltban lenne jó dolgozni :) Pont egy ilyen boltban dolgoznék szívesen :D
2023. júl. 27. 13:47
4/5 anonim válasza:
Ja, hát igen, nem mindegy milyen bolt. Ami 2-es írt, olyan helyen szívesen dolgoznék, de az ilyen ritka. Valami kis ajándék bolt, ahol akár alkotni is lehet szépeket, könyves bolt, titokzatos régiség bolt. Ezek igen, lehet jobbak, mint néhány iroda, de a fizu nem biztos, hogy jobb lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
4es: A fizu kevesebb lenne jóval ez biztos. Van még egy gond. Azt hiszem úgy van, hogy a nyugdíj számításnál az utolsó 10 évedet veszik figyelembe. Tehát ha az utolsó 10 évben minimálbér-re bejelentve dolgoznék akkor biztos hogy oda a sok megelőző évem.
2023. júl. 28. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!