Mit kezdjek a teljesen reménytelen életemmel?
Figyelt kérdés
Büfészakot végeztem, aztán évekig gyárban dolgoztam, de leépítettek, meg nem is nagyon bírtam a vége felé már. Azóta sehova nem tudok elmenni, sehova nem kellek, szüleim tartanak el 30 évesen...
De ez nem állapot, hogy tudnék kitörni, volt már valaki hasonló helyzetben?
2023. aug. 21. 08:33
11/17 anonim válasza:
Kérdező írj rám. Én is ebben a helyzetben vagyok és 30 éves szinten. Miért hozzák be a külföldi munkavállalókat? Akik munkakölcsönzőn keresztül dolgoznak nettó 1000 Ft/oraert és örülnek neki? A magyar posta Zrt miért foglalkoztat ukránokat? Ahogy sok csomagküldő logisztikai cég is. Mert semmi pénzért dolgoznak és így kiszorítjak a magyarokat. Egyes emberek miért nem értik meg hogy nem mindenki lehet mérnök vagy orvos vagy IT szakember
12/17 anonim válasza:
Itt is lehetséges munkaköröket próbáltak ajánlani a válaszadók.
Pályaválasztási tanácsadót is felkeresheted, hátha megtalálod azt a szakmát az ő segítségükkel, amelyet hivatásként tudsz végezni és szeretsz.
13/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok kedves kérdező, csak 3 évvel fiatalabb...nem szeretek a középpontban lenni, egyszerre több dologra koncentrálni. Egy dologban szeretnék elmélyülni...gondoltam lehetnék klinikai laboráns, de nem találtam ilyen képzést sehol. Nyelvet azt tanulok, de mire megyek vele, azon kívül hogy örülök hogy tudom?
14/17 Senior Séf válasza:
Ha tudnád, hány ilyen van! Büdös a munka, 5 évig lébecolnak az egyetemen, aztán csodálkoznak, hogy nem borul a lábuk elé a világ.
15/17 anonim válasza:
Büdösnek nem büdös a munka, csak éppen senki sem szeretne a gyárban kikötni érettségi után...a tanulással meg talán van egy kis remény, hogy mást csinálhat az ember
16/17 anonim válasza:
Ugorj neki egy programozó sulinak vagy menj el információbiztosnági szakember képzésre, ilyesmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!