Mit kezdjek a teljesen reménytelen életemmel?
Büfészakot végeztem, aztán évekig gyárban dolgoztam, de leépítettek, meg nem is nagyon bírtam a vége felé már. Azóta sehova nem tudok elmenni, sehova nem kellek, szüleim tartanak el 30 évesen...
De ez nem állapot, hogy tudnék kitörni, volt már valaki hasonló helyzetben?
Nem én mondom, hogy sok üres munkahely van, hanem a nagy ember.
Nem feltétlenül lehet olyan rendkívül nehéz fizikai munka például az árufeltöltő. Éjszakázni se kell.
Szüleidet pedig kérd meg, hogy ha találsz munkát, engedjék meg hogy félretedd a keresetedet, a jövőbeni új életkezdés reményében.
3. Lehetsz ügyfélszolgálatos is, az van HO-ban, de magasabb fizetésért, kis érzékkel lehetsz sales-es vagy IT helpdesk-es is, mondjuk egy tv szolgáltatónál. Ott fejlődni is lehet, lépkedni szépen felfelé a ranglétrán.
Vannak olyan irodai melók is ahova csak bármilyen diploma az elvárás. Szóval ha semmilyen konkrét elképzelés nincs, nem tanulnál ki új szakmát, még akkor is előtted a lehetőség.
Egyébként pedig van valami érdeklődésed? Oké hogy nem akarsz megszakadni és éjszakázni, de konkrétabb dolog? Milyen területen tudnád magad elképzelni, vendéglátás, eü, logisztika, HR, oktatás, gazdaság, bármilyen tudományág amit kutatnál, vagy éppen kétkezi munka aminek látható és kézzel fogható eredménye van (asztalos, burkoló, villany/víz/autó/bármilyen szerelő, körmös-pillás-kozmetikus, masszőr, bármi)?
Hogy nézzen ki egy napod? Felkelsz, és? Mikor kelsz? Te osztod be az idődet vagy fixen legyen? Otthon vagy munkahelyen? Alkalmazotti vagy vállalkozói lét? Ülőmunka, könnyű fizikai, járkálós, állós? Embereket vagy számítógépet néznél egész nap? Nyitott, extrovertált, másokkal könnyen szót értő személyiség vagy, vagy bele is őrülnél ha emberekkel kéne foglalkoznod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!