Más is ki offolja a kollégáit ha folyton a szexről beszélnek?
Buta prolik az ilyenek.
Nem csak férfiaknak mondják.
Húgom, mikor 20 éves volt, egy ruhaboltban dolgozott plázában, ahol a 40+-os biztonsági őr állandóan arról beszélt, hogy ő kit dugna meg, sőt felesége is volt, és azt is elmondta, hogyan szexelt vele.
Pl "úgy dugtam az asszonnyal, hogy leszakadt az ágy, meg átszóltak a szomszédok".
Húgomnál még be is próbálkozott, hogy "Van barátod, nem baj, ha van", persze mikor elküldte melegebb éghajlatra, akkor "jaj csak vicceltem".
Hát, szerintem az ilyeneknek nincs semmilyen szexuális élete a valóságban.
"akkor "jaj csak vicceltem"."
Ja ez általános szöveg, az ilyenek mindig csak viccelnek, meg csak poénkodnak, hogy szakadna rájuk a plafon.
Ezt én is utáltam. És amikor ezt megjegyeztem nekik, azt reagálták "Mi van, tán b*zi vagy?".
Amikor meg füttyögtek utánuk, akkor meg mondtam, hogy ha olyan nagy macsók, akkor menjenek oda hozzájuk, szólítsák le őket, kérjenek randit. Ketrecen kívülről könnyű hergelni az oroszlánt. Ezért is ferde szemmel néztek rám.
Hálistennek ez már a múlt. Azóta már normálisabb helyen dolgozom, normálisabb emberekkelm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!