Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is ki offolja a kollégáit...

Más is ki offolja a kollégáit ha folyton a szexről beszélnek?

Figyelt kérdés
Engem nagyon tud irritálni hogy 30-40 éves emberek úgy viselkednek mint egy tinédzser, és ha látnak valakit aki nem egy kövér, öreg mami már csóválják a farkukat. Én rendszerint annyit mondok hogy "bocs de dolgom van" vagy passzívan jelzem hogy nem vagyok vevő erre, esetleg tisztelettudóan megmondom hogy ne fárasszon ezzel. 23/f
2023. aug. 16. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Feltekeny vagy, hogy nem rad nyomulnak mi?
2023. aug. 17. 00:03
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem vannak emberek, akiknek rendes, egészséges szexuális életük van, mint a Kérdezőnek, de azt már soknak érzik, hogy órákon át ezt kéne hallgatni. Mindenki más, ettől szép a világ, bár néha nem...
2023. aug. 17. 00:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 21f vagyok és volt egy nem sokkal idősebb kollégám aki folyton a szexről dumált, hogy hány csajjal volt és hogyan, milyen nők voltak meg neki a munkahelyről is elvileg (elég nagy cég), de az én szexuális életemről is kérdezősködött, ignoráltam ilyenkor aztán leállt. Oké, férfiak vagyunk és büszkék lehetünk és lehet erről dumálni de azért van egy határ, hogy nem kell beavasson a részletekbe és nem kell minden nap egész nap erről dumálni.
2023. aug. 17. 00:21
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

Buta prolik az ilyenek.

Nem csak férfiaknak mondják.

Húgom, mikor 20 éves volt, egy ruhaboltban dolgozott plázában, ahol a 40+-os biztonsági őr állandóan arról beszélt, hogy ő kit dugna meg, sőt felesége is volt, és azt is elmondta, hogyan szexelt vele.

Pl "úgy dugtam az asszonnyal, hogy leszakadt az ágy, meg átszóltak a szomszédok".

Húgomnál még be is próbálkozott, hogy "Van barátod, nem baj, ha van", persze mikor elküldte melegebb éghajlatra, akkor "jaj csak vicceltem".

Hát, szerintem az ilyeneknek nincs semmilyen szexuális élete a valóságban.

2023. aug. 17. 01:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"akkor "jaj csak vicceltem"."

Ja ez általános szöveg, az ilyenek mindig csak viccelnek, meg csak poénkodnak, hogy szakadna rájuk a plafon.

2023. aug. 17. 01:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tanulj, hogy normális munkád legyen és ne kelljen ilyen primitívekkel dolgoznod. Értelmiségiektől még nem tapasztaltam ilyet.
2023. aug. 17. 05:55
 17/20 anonim ***** válasza:
5%
Persze, aki főiskolát vegzett az egész nap csak tudományos témákról vakerál.. hagyjuk már!
2023. aug. 17. 06:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is utáltam. És amikor ezt megjegyeztem nekik, azt reagálták "Mi van, tán b*zi vagy?".

Amikor meg füttyögtek utánuk, akkor meg mondtam, hogy ha olyan nagy macsók, akkor menjenek oda hozzájuk, szólítsák le őket, kérjenek randit. Ketrecen kívülről könnyű hergelni az oroszlánt. Ezért is ferde szemmel néztek rám.

Hálistennek ez már a múlt. Azóta már normálisabb helyen dolgozom, normálisabb emberekkelm

2023. aug. 17. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
63%
Cáfolnám, nem diplomafüggő. Az ilyenre nem is szoktam reagálni. A nők meg a szülésről beszélnek állandóan, de már 20 éves a gyerek.
2023. aug. 17. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Vannak nők is akik folyton a szexről beszélnek, nőknek főleg, vagy van hogy ők kezdik a poénkodást munkahelyen. Ha meg nem poénkodsz a bénább vagy gáz poénjaikon már velük kiutálnak. De férfiből több az ilyen. Én utáltam az ilyen barátnőimet is, akik nem az hogy mondanak valamit vagy tanácsot kérnek szexes problémájukkal, de folyamatosan ezt a ki az úr a társaságban hát aki a szexről témázik dolgot nyomatták. Férfiak is sokszor azért csinálják hogy kimutassák ez itt az ő területük.
2023. aug. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!