Más is ki offolja a kollégáit ha folyton a szexről beszélnek?
Figyelt kérdés
Engem nagyon tud irritálni hogy 30-40 éves emberek úgy viselkednek mint egy tinédzser, és ha látnak valakit aki nem egy kövér, öreg mami már csóválják a farkukat. Én rendszerint annyit mondok hogy "bocs de dolgom van" vagy passzívan jelzem hogy nem vagyok vevő erre, esetleg tisztelettudóan megmondom hogy ne fárasszon ezzel. 23/f2023. aug. 16. 22:59
1/20 anonim válasza:
Próbáltál már szólni a kollégának hogy neked ne mondjon ilyeneket mert ez téged zavar, vagy mindig a passzív agresszivitást választod?
2/20 A kérdező kommentje:
8.Nem mert primitívek.
2023. aug. 16. 23:35
3/20 anonim válasza:
Inkább csak mondd meg nekik, hogy nem vagy vevő erre. Egyébként engem sem érdekelne az, hogy 30-50 éves faszik kivel szeretnének d*gni.
4/20 anonim válasza:
Nálunk is él a mi utcánkban egy "farkaló Jocó gyerek", szándékosan nem a rendes keresztnevét írom, nehogy itt magára ismerjen. És egész nap jönnek mennek a k*rvái, a gyerek szerintem egész nap akcióban van, más ebbe már beleszédülne. Ezzel azt akarom mondani, hogy vannak emberek akiknek ez az életük értelme.
Előttem van Jocó gyerek, hogy padlógázzal hajt az egyik r*bancához, mert áll a bré. 🤣 Hát na, Jocó tud.:D
De szerencsére nem szomszédom.:)
5/20 A kérdező kommentje:
Eléggé röhejes mikor ezek az elvált apukák visszamennek a húszas éveikbe aztán járják az éjszakát meg miegymás.
2023. aug. 16. 23:41
6/20 anonim válasza:
Ez a Jocó is 42 éves lassan. Már a haverja is k*rvázik, válni készül, vagy tudja a fene. De ezek egymás közt is dobálják a nőket, meg lehet Jocónak a haverja is megvolt? Mondjuk az már az ő titkuk marad.:)
7/20 anonim válasza:
Szóval kérdező, őszintén sajnálom, hogy ezt kell hallgatnod. Nem vagy te se prűd, se hülye b*zi, csak ami sok az sok. Fárasztó és túl sok a felesleges információ. (A melegekkel semmi bajom, csak direkt így írtam.)
8/20 anonim válasza:
Muszáj nekik erről beszélni mert különben este nem áll fel amikor kell. Így próbálják magukat hangulatba hozni. A fiatalok meg meg se mernek szólalni meg mennek el onnan hogy ott rögtön a munkahelyen ne lássa mindenki hogy ők állandóan akcióra készen állnak. Az impotensebbek szoktak mindig témázgatni. Van az hogy amelyik kutya ugat az nem harap, ez pont erre illik.
9/20 anonim válasza:
De miért attól férfi valaki, hogy csak a szexről tud beszélni??? Ne már...m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!