Melyik vonzóbb számotokra? Adott munka adott bérrel de heti 5x bejárással, vagy ugyanaz de heti 2 nap benn 3 nap HO?
"ogy aztán benn ugyanazt csináljam neten keresztül amit otthon is tudnék."
Ha téged az ilyen munka kielégít, akkor nyilván 2 nap bent, 3 HO.
Én el nem tudnám képzelni. Ráadásul bejárással az én munkámnál heti 5x 10-12 órát csomót spórolok a fűtésen, villanyon. Mondjuk én a munkám 10-15%-át tudnám neten intézni.
"de akkor a francnak járok be?"
Látod, hogy valójában neked nincs agyad? Megmondták, hogy be kell járnod, te meg csinálod. Nem tudod miért, nem is akarod, de csinálod, mert megmondták.
Balázska azért csinálja, hogy pörögjön a kommentszekció a Gyakorinak ezen a részén. :-D
Én meg kényelmesen elvagyok a 3 nap HO 2 nap bejárásommal, amit egyébként rugalmasan tudok változtatni, ha akarom, bemegyek minden nap az irodába, cserébe máskor van lehetőségem akár többet is otthon lenni, ha valamiért (pl. egy kis takonykór miatt) muszáj. Egyébként ezzel a munkarenddel én a bejárást is jobban szeretem, mint mikor muszáj volt heti 5 napot.
Én extrovertált személyiség vagyok. Nekem szükségem van arra, hogy emberek között legyek.
Mindannyian mások vagyunk és ez így van jól.
Én például nem szeretem a pulykamell húst, de te igen. Akkor ezek szerint csak pulykamell húst kellene árusítani a boltokban?
Nagyon önző vagy. Miért akarod másokra erőltetni azt amit te szeretsz?
"AKKOR MEG A FRANCNAK VÁLASZOLSZ!!"
A kérdésre válaszoltam, hogy a te helyedben melyiket választanám. Nem kötötted ki, hogy olyan puhapöcs kocka válaszolhat, mint amilyen te is vagy.
De csak a hőbörgésig jutottál az 1 agysejteddel.
Az is elárulja, hogy mekkora felfújtképű beképzelt büdöslábú fotelhuszár vagy, hogy szerinted a tetőfedőn meg a buszvezetőn kívül más munka nincs, ahol ott kell lenni, és hogy ezekről még pejoratívan is beszélsz.
Szerintem egy jó tetőfedő jobban keres mint mi ketten.
Hogy egy kicsit tágítsad a 2 dimenziósra beszűkült világképed, a következő szakmákat többnyire onsite végzik:
-Villamos hálózatok építése (villamosmérnök)
-Üzembehelyezés (Sw és HW)
-Karbantartásvezetés (üzemekben)
-Gyártástámogatás
-Szoftverteszt HW környezetben (Tesztautomatizálás)
-Disznó/Tehénpásztor
-Utcaseprő
-WC pucoló
Csak próbáltam párat kiemelni a teljesség igénye nélkül, ami hasznosabb tevékenység, mint amit te valaha is tenni fogsz.
"10%-ot tudnál neten intézni? Én meg 100,00 %-ot vagyis MINDENT."
Ok, megnyerted a nagyotmondó versenyt. Tehát tulajdonképpen tök felesleges vagy, mert az ilyen tevékenységeket lassan a KI átveszi.
"de akkor a francnak járok be?"
Igazad van. Poshadj a pincében. Oda való vagy.
"Én extrovertált személyiség vagyok."
Valaki elmaygarázza nekem az extróságnak és a HO-nak mi köze egymáshoz? Gyakran hallom ezt mint "érvet" sose értettem...
lehet valaki akármekkora extro, a számok számok. Napi 2x1 órát, heti 5x 2 órát =10, havi 4x10 = 40 NEGYVEN órát fordítok totál feleslegesen közlekedésre.
HAVI 40 ÓRA!! egy teljes munkahét megy el havi szinten pluszban a SEMMIRE arra hogy a buszon zötyögök azért hogy benn azt csináljam amit otthon is tudnék NULLA közlekedéssel.
ÉS EZ TOTÁL ÉRTELMETLEN.
ennek mi köze az extrósághoz valaki elgyamarázza?
ÉS NEM, nem érv az sem, hogy de a buszon lehet tanulni stb.... nem érv.a reggeli buszon sokszor állni is alig van hely nem még elülve elmélyülten tanulni.
valaki magyarázza már el mi köze a kettőnek egymáshoz!
"havi 4x10 = 40 NEGYVEN órát fordítok totál feleslegesen közlekedésre."
. Mert még nem találtad mega belső békédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!