Egy ember milyen okbol valtoztat a munkahelyrol hazajutó utvonalon?
Elköltözött, tömegközlekedni kezdett, vagy épp máshol száll le/fel, máshol parkol, van arra egy pékség, és inkább arra megy, talált egy rövidebb és gyorsabb/neki kedvezőbb, szimpatikusabb utat.
Én pl. azért váltottam hosszabb útra egyetemre menet-jövet, mert már lassan vagy 2 éve állandó felújítás, építkezés van ott, körülötte, és egy nagyon fura munkás egyszer leszólított, mondván "sokat lát erre, és olyan szép vagyok, szeretne adni nekem valamit". Kifejezetten ijesztő volt.
Sokféle oka lehet.
- költözés
- atrocitás érte az eredeti útvonalon
- valami miatt nem éri meg az eredeti útvonalon menni (ez lehet bármi gyakoribb trafipaxtól meg rendőri ellenőrzéstől kezdve egészen addig, hogy útfelújítás / útelterelés van, és sokkal nehezebben vagy lassabban jut haza)
- új párkapcsolata lett, és a párját látogatja meg (vagy szerető, ha amúgy házas)
- van másodállása
- beteg rokont, barátot látogat / ápol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!