Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt hogyan tudom mérni, hogy...

Azt hogyan tudom mérni, hogy annyi legyen a munkám, amit fizetnek érte a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Rengeteg ráfordítás kell a dolgozótól: ez pénzügyi keretektől kezdve - a saját elértünk rovására is mehet gyakran. Hogyan lehet azt kivitelezni, hogy annyit tegyünk le az asztalra, mennyi megítélést és fizetségét biztosít a munkahely?
2023. júl. 30. 07:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En ezert kerestem pl lakhely melletti munkahelyet ami nekem 10.perc séta, rugalmas munkakort 6 órás es hone office al is kombinálhato es annyit fizet mint egy 8 órás melo.

6 évig dolgoztam ott mert egyszeruen nem találtam olyat ahol 8 orában ne ugyanannyi fizut kapjak mint ahol vagyok 6 orában. Pedig számos interjun voltam.

Es az is nálam cél hogy lehetoleg egyedul dolgozzak. Mivel altalaban engem kikezdenek a munkatarsak.

Igy voltam:

- egyszer aluljaroban 1 fős elado es uzletvezeto egyszerre

- penzugyi irodavezeto es tilmács megint teljesen egyedul masik cégnél

- aztan megint penzugyes (a 6 órás)megint egyedul az enyém volt az egész irodaház is(egyszer ketszer vettek fel vkit mellém de azok nem maradtak meg)

- most allami cegnel vagyok tobb iroda van de van sajátom

Mindig valahogy azokat találom meg ami nekem kell mert arra fókuszálok mit akarok es nem arra hogy mit nem.

2023. júl. 30. 09:09
 12/13 BlackSword ***** válasza:
Egyszerre voltam ügyfélszolgálatos, leszámoló pénztáros és rovatoló... nagy kaland...
2023. júl. 30. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Felejtsd el - kérdező! A munkahely az a hely, ahol semmi teljesítmény, soha nem elég.
2023. júl. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!