Azt hogyan tudom mérni, hogy annyi legyen a munkám, amit fizetnek érte a munkahelyemen?
Megnézed mi van a munkaszerződésedben (milyen munkát kell elvégezned x ezer forint bruttóért). Természetesen aláírás előtt ezt a szerződést alaposan átolvastad háromszor majd tudomásul vetted. A szerződésben foglaltak alapján dolgozol a fizetésedért.
Ha időközben ezzel már nem vagy elégedett akkor jogodban áll felnobdani és mások állást keresni.
Rébusz!
Fordítva ülsz a lovon. Nem a munkahely van a dolgozóért hanem a dolgozó van a munkahelyért.
Melós Pistinek az a dolga hogy dolgozzon a kölcsönösen kialkudott bérért. Ha ez nem tetszik akkor lehet menni máshová.
Természetesen alapíthatsz te is egy céget és úgy bánhatsz a dolgozókkal ahogy szerinted jó.
Kicsit kezdesz már unalmas lenni... szerintem nálad a szorgalom hozzá nem értéssel párosul, és csak sűrűbben vannak veled, de nem többen...
Érdekes, értem versenyeznek a vezetők, pedig van egy stílusom, meg csak a számat nem birom befogni... de még nem tudtak olyan munkát adni, amit ne tanultam volna meg gyorsan, pontosan és jól...
Mellesleg jó lenne ha konkrét példákat írnál, hogy tisztán tudjunk latni... amég rébuszolgatsz, addig buszmegálló leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!