Mit jelent a családbarát munkahely?Milyen kedvezmények vannak? kevesebbet kell a munkahelyen tölteni? 8 órát fizetnek 6-ot kell bent lenni?
Miénk családbarát munkahely.
8-4-ig tart a munkaidő, de rugalmas, tehát ha elvégzed a munkát akkor elmehetsz akár 3-kor is a gyerekért, ha szólsz a felettesednek.
Ha a gyerek beteg, akkor nyugodtan otthon lehet maradni home officeba, amennyiben nem szeretnénk táppénzre menni.
Egy ügyeleti hétvége van egy hónapban, amit a dolgozók osztanak el maguk között.
Ha valaki terhes lesz, nem megy a furkálás, hanem őszintén szoktunk örülni a boldogságának.
8 órát fizetnek 6-ot kell bent lenni?
Hehe... Álmodik a nyomor...
Családbarát munkahely az, ahol a munkaidő rugalmas,hogy pl el tudj menni a gyerekért az oviba. Van lehetőség homo office munkavégzésre, ha beteg a gyerek.
A családbarát munkahely nem azt jelenti, hogy az anyukáknak kevesebbet kell dolgozni...
Hanem - ahogy már írták előttem - rugalmasabban kezelik (covidtól függetlenül is) a home office megoldásokat, vagy a munkaidő kezdés-végzés idejét.
7: ez egy tipikus irigy megjegyzés....
Honnan tudod, hogy nem végezték el otthon a "kimaradt" munkát?
4/9
Engem azért küldtek el mert egy gyes-ről visszatérő kolleganőnek kellett a munkahelyem. Én egyedülálló vagyok
Ő 8 órás bért kap és 6 órát van az irodában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!