Miért lehetetlen jó és kitartó értékesítőt találni cégünkhöz?
Figyelt kérdés
Jönnek mennek a jelöltek, aztán hamar lankad a lelkesedés, nem jönnek a számok, nem termelnek profitot így jutalék sincs és vagy ők lépnek hamar vagy mi köszönjük meg. Nem értem mi olyan lehetetlen és nehéz egy ilyen munkában mikor csak embereknek kell kiváló prémiumtermékeket eladni. Persze úgy nem lehet ahogy gondolják, hogy az első nem után hátraarc és viszlát, semmi kitartás, meggyőzés.2023. júl. 27. 20:22
11/15 anonim válasza:
Ne bántsuk szegény kérdezőt, hisz amit tökéletesen kifejtettél a válaszodban, azt a tulajok és nagyfőnökök 99 %-áról el lehet mondani.
12/15 anonim válasza:
11
Nem én vagyok 9-es de ezt nem tudod szó nélkül hagyni.
Olvasd el mégegyszer kérdést, és képzeld el hogy neked mondja ezt valaki.
Ugye hogy nem egy barátságos hangnem ez? Ugye mennyire lenéző? Ugye mennyire süt róla hogy a büdös életbe nem dolgozott ilyen munkakörben?
Pontosan úgy hangzik mint azok a főnökök akik isten tudja hogy lettek azok mert amúgy fingjuk nincs arról a szakmáról amiben nekik irányítani kéne, mert csak könyvben olvastak róla hogy hogyan kell csinálni, egyszer valamikor, tizen-huszon akárhányéves korukban.
13/15 anonim válasza:
Kérdező menjél te értékesíteni az egész napos facebookozás, netflixezés helyett
14/15 anonim válasza:
Prémium termék!... :D Zeppter ágytál!... :D
15/15 BlackSword válasza:
Ha nincs kereslet, ott felesleges a kínálat... ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!