Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennyire lehetetlenek lennének...

Ennyire lehetetlenek lennének az igényeim?

Figyelt kérdés

Először néhány szót szólnék magamról, hogy világos legyen a szitu. 5 éve tanulok egy fővárosi egyetemen. Alapképzésen nappalin végeztem, így valamennyi időt Budapesten laktam, amíg meg nem jelent a covid. Jelenleg vidéken lakok és levelezőn tanulok, mert nem szeretnék a fővárosban élni.

Jöjjön a csavar: Lakni ugyan nem, de dolgozni szeretnék Budapesten, ezért többnyire hybrid állásokat pályáztam meg. Az egyik helyről kaptam is visszajelzést, három interjút nyomtam le velük abban a hitben, hogy tisztán értik, hogy nekem mennyire fontos a home office (heti pár napot be kellett volna menni), de nem értették meg, utólag döbbentek rá, így nem is lett belőle semmi.

Itt a környéken nem szeretnék dolgozni, de meg vagyok lőve és totál el vagyok keseredve. Ennyire nagy igény, hogy legyen heti legalább 2-3 nap ho? Ha még mondjuk kellene is egy albi, még akkor is bevállalnám ha lenne mellette ho, mert akkor lehet nem kéne annyi időt Pesten tölteni, hanem a ho napokat itthonról is tudnám csinálni. Nagyon elrugaszkodott vagyok? Esetleg tudtok ajánlani valami céget, ahol ez kivitelezhetőnek tűnik? (Gazdasági diploma)

2023. ápr. 21. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a munkáltatói is a saját érdekeit tartja szem előtt, amihez joga van, mint ahogy neked is jogod van hozzá, hogy a saját érdekeidet próbálod érvényesíteni.

Próbálkozz tovább, mostmár sok helyen alap a home office.

Nálunk például egyetlen nap home office sincs, én is pénzügyi területen vagyok.

2023. ápr. 21. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

Kezdő, ismeretlen embernek épeszű cég ma nem ad Home officet és itt most nem az IT-re gondolok.

Akár gazdasági, akár más kereskedelmi. Előbb mutasd be mit tudsz, mennyi a terhelhetőséged, milyen spontán vagy, milyen gyors vagy, milyen gyors a helyzetfelismerésed, megoldási készséged, mennyire tudod átlátni a feladataidat, és mennyire dolgozol pontosan. És ez csak a munka egy cseppje. A megbízhatóságodról még csak szó sem esett..ami kereskedelemben, logisztikában nem csak eg erkölcsiben merül ki. Majd ha mindezek megvannak Topp 100-ra, utána fel lehet ajánlani a cégnek, vagy megkérdezni.

2023. ápr. 21. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2+ Akiket látsz ilyen ipari területen azonnal Home officba kerülni, azt az embert már ismerik, és elég rég óta, vagy gyakorlata, tud felelőséget vállalni, és minimum rendelkezik azzal amit felsoroltam. Minimum. Ehhez még hozzájön az ügfelekkel való kommunikáció kifelé/befelé..interneten/telefonon+ intelligencia, etikett ismerés.

2023. ápr. 21. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
*ügyfelekkel
2023. ápr. 21. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
És még mindig nincs kész a lista.
2023. ápr. 21. 22:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy próbaidő alatt meg betanulás alatt nincs home office. Szerintem ez teljesen érthető.
2023. ápr. 21. 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
A felét nem értetted amit írtam.
2023. ápr. 21. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
*A felét nem értetted amit írtam. A válaszodban mutatkozott meg.
2023. ápr. 21. 23:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Pontosan megértettem, de az én esetemben ez irreleváns.
2023. ápr. 21. 23:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nem csak a felét nem értettem annak amit a 2-3-4-5-7-8 válaszoló írt xD Viszont az igaz hogy sok alap a ho, sok helyen viszont nem. Nálunk például diákoknak van heti pár nap ho (amit én mondjuk nem értek de mindegy :)). Én pedig konkrétanak akkor vagyok ho-ban amikor szeretnék. Gazdasági diplomám van nekem is
2023. ápr. 22. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!