A 60 napos felmondási idő nagyjából el is lehetetleníti az állásváltást? Hónapok óta keresek találtam is, de a 60 napot senki se várja ki. ennyit nem várnak rám.
Én váltottam 60 nappal állást, mondjuk szerencsém is volt, mert egy pici cég volt, és rájöttek, hogy a nyári pangásban kezdenem hülyeség lenne. Így mindenki jól járt.
De szerintem ha jó munkaerő vagy, megvárnak máshol is.
"30 nap a felmondási idő és ha még van időarányosan szabid, azt ez idő alatt ki kell adni, így ha nem voltál még szabin idén, akár a felét is megúszhatod. Ha pedig fontos vagy megvárják, ha nem várják meg akkor olyan a pozíció, amire bármikor találnak jelentkezőt, de az meg annyit is ér."
Nem 30 nap a felmondási idő hanem 60 mert Kjt-s vagyok.
" ha még van időarányosan szabid,"
nem nagyon van, de ha van is, egy napot ki nem adnak inkább kifizetik, mert annyira nincs ember.
ugyanez igaz a közös megegyezésre. nem egyezkednek senkivel mert annyira nincs ember.
"De szerintem ha jó munkaerő vagy, megvárnak"
Aha... persze.
és ha én csak egy 12 egy tucat átlagjózsi vagyok miképpp az emberek 99,9%- is az akármennyire is nem tetszik ez egyeseknek, akkor mi van?
" ha nem vagy jó munkaerő,"
definiálnád nekem a "jó munkaerő" fogalmát? Megtennéd? Várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!