Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennyire lehetetlenek lennének...

Ennyire lehetetlenek lennének az igényeim?

Figyelt kérdés

Először néhány szót szólnék magamról, hogy világos legyen a szitu. 5 éve tanulok egy fővárosi egyetemen. Alapképzésen nappalin végeztem, így valamennyi időt Budapesten laktam, amíg meg nem jelent a covid. Jelenleg vidéken lakok és levelezőn tanulok, mert nem szeretnék a fővárosban élni.

Jöjjön a csavar: Lakni ugyan nem, de dolgozni szeretnék Budapesten, ezért többnyire hybrid állásokat pályáztam meg. Az egyik helyről kaptam is visszajelzést, három interjút nyomtam le velük abban a hitben, hogy tisztán értik, hogy nekem mennyire fontos a home office (heti pár napot be kellett volna menni), de nem értették meg, utólag döbbentek rá, így nem is lett belőle semmi.

Itt a környéken nem szeretnék dolgozni, de meg vagyok lőve és totál el vagyok keseredve. Ennyire nagy igény, hogy legyen heti legalább 2-3 nap ho? Ha még mondjuk kellene is egy albi, még akkor is bevállalnám ha lenne mellette ho, mert akkor lehet nem kéne annyi időt Pesten tölteni, hanem a ho napokat itthonról is tudnám csinálni. Nagyon elrugaszkodott vagyok? Esetleg tudtok ajánlani valami céget, ahol ez kivitelezhetőnek tűnik? (Gazdasági diploma)

2023. ápr. 21. 22:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
tipp: nézz ki egy vàrost ami tetszik, nézd meg van-e a vàrosban olyan cég ami tetszik, írj nekik egy levelet. Ha szivesen latnak, csinaljatok eloszerzodest, es ha az megvan vegyel ki a munkahelytol 2kmn belul alberletet, ahonnan bicajjal/gyalog bejarsz. Bp-n kivul 100-120 er nagyon fullos kis albikat lehez talalni, ajanlom h ingatlanirodan keresztul. Nekem volt home officem fel evig, nem jó. Helyette sokkal jobb bemenni, es csapatmunkaban resztvenni, ehhez viszont olyan munkahely kell ahol ennek megvan az egeszseges hagyomanya es nem csak be van bszva 40 asztal egy szurke terembe
2023. ápr. 24. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!