Ennyire lehetetlenek lennének az igényeim?
Először néhány szót szólnék magamról, hogy világos legyen a szitu. 5 éve tanulok egy fővárosi egyetemen. Alapképzésen nappalin végeztem, így valamennyi időt Budapesten laktam, amíg meg nem jelent a covid. Jelenleg vidéken lakok és levelezőn tanulok, mert nem szeretnék a fővárosban élni.
Jöjjön a csavar: Lakni ugyan nem, de dolgozni szeretnék Budapesten, ezért többnyire hybrid állásokat pályáztam meg. Az egyik helyről kaptam is visszajelzést, három interjút nyomtam le velük abban a hitben, hogy tisztán értik, hogy nekem mennyire fontos a home office (heti pár napot be kellett volna menni), de nem értették meg, utólag döbbentek rá, így nem is lett belőle semmi.
Itt a környéken nem szeretnék dolgozni, de meg vagyok lőve és totál el vagyok keseredve. Ennyire nagy igény, hogy legyen heti legalább 2-3 nap ho? Ha még mondjuk kellene is egy albi, még akkor is bevállalnám ha lenne mellette ho, mert akkor lehet nem kéne annyi időt Pesten tölteni, hanem a ho napokat itthonról is tudnám csinálni. Nagyon elrugaszkodott vagyok? Esetleg tudtok ajánlani valami céget, ahol ez kivitelezhetőnek tűnik? (Gazdasági diploma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!