Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkátok van?

Milyen munkátok van?

Figyelt kérdés

Mit dolgoztok?

Napi hány órát dolgoztok?

Elégedettek vagytok a munkátokkal?

Van elég szabadidőtök?

2023. júl. 27. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyakornok vagyok Data Science/AI területen egy nagy multinál

Ahogy akarom, mivel diákmunkás vagyok. Félév közben átlagosan 5-6-ot, most épp 7-8-at, de bármikor mehetek (fizetetlen) szabira (óradíjam van).

Nem. Nem tanulok belőle annyit, mint vártam, az előző helyen sokkal jobb volt a helyzet (kis startupnál). De nagyon rugalmas, full honeoffice, jófejek, lazább a munka, jobban fizet (bár ahhoz képest ami nem jó). Még pár hónapot maradni tervezek, de MSc elején nem fogok dolgozni.

Van korlátlan szabadidőm. Évközben persze ez a szabadidő tanulás.

2023. júl. 27. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy informatikai cégnél dolgozom. Sajnos mivel nem multi így a munkakör nem behatárolható.. sok mindent kell csinálni.

8-9

Nem, mert olyan munkát szeretnék ahol kevesebb a humánerőforrásból származó probléma.

Nincsen.

2023. júl. 27. 09:25
 3/9 Metionin ***** válasza:
100%
Idegen nyelvű back office multinál. 8 óra, home office. Én szeretem, főleg hogy itthonról vagyok és ezzel megspórolom a bejárási időt.
2023. júl. 27. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen munkátok van?": A szociális tterületen dolgozok. H-p. közt van munka, home office nincs.

"Napi hány órát dolgoztok?": 9h.-t dolgozom.

"Elégedettek vagytok a munkátokkal?": Utálom, nem vagyok vele elégedett.

"Van elég szabadidőtök?": Igen, sajna elég sok van.

2023. júl. 27. 18:32
 5/9 BlackSword ***** válasza:
100%

Egy nemzetközi kapcsolatokkal bíró nagy vállalatnál vagyok befektetési és biztosítási front manager...

8 órát dolgozok...

Igazából szeretem...

Szabadidő nem sok van, de hát nem is azért járunk be dolgozni...

2023. júl. 27. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Szállítmányozási ügyintéző vagyok. Papíron 8 órát dolgozom, de sokszor korábban kell bemennem, hogy kézben tudjam tartani a dolgokat, és munkaidő után otthon még kapok telefonhívásokat, ha valami probléma van a kamionokkal. De ezzel nincs bajom, hiszen már az elején tudtam, hogy ez a szakma ilyen lesz. Jól megfizetik, pörgős, sosem unatkozom, a munkatársak és a főnök is jó fejek. Szabaidőm jut pont annyi, amennyi kell. Nem vagyok egy elégedetlenkedő ember, hálás vagyok a jó helyemért a jó fizuért és az időért, amit a családommal tölthetek munka után.
2023. júl. 27. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Kárrendezőként dolgozom.

Hétfőtől péntekig 9órában vagyunk, pénteken 6órás munka idő van és hamarabb tudunk menni.

Tetszik a munka, főleg adminisztrációs feladatok vannak. Nem kell ügyfelekkel közvetlenül foglalkozni. Régen telefonos ügyfélszolgálaton dolgoztam nekem ez egy felüdülés.

Változó, ha van valami dolgunk napközben akkor eltudjuk intézni, pl orvoshoz kell menni( aztán bepótoljuk a kimaradt időt vagy előre ledolgozzuk). Valamikor napokig rengeteg a munka meg se állunk de van amikor kicsit lazább. Nem full home office van de az a pár nap amikor otthonról tudunk dolgozni az segít, mert nem kell utazással foglalkozni és több időm marad. Ilyenkor hamarabb neki állok az otthoni teendőknek és hamarabb végzek és több szabad időm van.

2023. júl. 27. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

*Hétfőtől csütörtökig 9órában, pénteken 6órás munka idő

Nem jól írtam, előző voltam

2023. júl. 27. 22:15
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Nyuggerként reggel és délután dolgozom, a délelőtt a horgászaté.
2023. júl. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!