7 év után totál kiégtem a könyvelői munkától, mire lehetne váltani?
Ebből van végzettségem, munkatapasztalatom.
Férfi vagyok 29 éves.
Nem csináltam még fizikai munkát, de testalkatomból adódóan nem is nekem való.
Viszont totálisan kiégtem, a határidőktől, a hó végi zárástól, az állandó kapkodástól. A többletmunkáktól és még sorolhatnám.
Eljutottam oda, hogy már egy normális munkanap után is házsártos vagyok, nem tölt fel az egész.
Budapesten élek, volna sok lehetőség váltani, viszont nem tudom mit volna célszerű. Lehet annyira nem is férfi munkakör ez amúgy.
Nem meglepő, konkrétan statisztikai adatok vannak rá, hogy a könyvelés annyira kiéget, mint a sales.
Van egy mondás, valami az a lényege, hogy minden könyvelő szinte azonnal lehet pénzügyes, de a pénzügyesek nem lehetnek könyvelők.
Kezdj el tanulni valamit, infót, pénzügyet, és menj át arra.
Nem tudom milyen irányba indulnék el, lehet az egész irodai asztal melletti lét nem nekem való, de az is lehet, hogy kiégés miatt érzem így.
Árufeltöltőn gondolkoztam én is, de szerintem egy ideig lenne jó váltásnak.
Valami olyat volna jó csinálni ahol a munka az ajtóig tart és nem kell hétvégén kattogni, hogy jövőhét zárás és az egész iroda a feje tetejére áll.
Meg még sorolhatnám, de minden munkának megvannak a maga nehézségei. Én tisztelem azokat is akik a pénztárban húzzák az igát, az sem lehet könnyebb. Viszont mikor mentálisan már kezd kimeríteni akkor váltani kell úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!